پاستا ایتالیایی؛ طرز تهیه 4 مدل پاستای معروف و خوشمزه

انواع پاستا ایتالیایی خوشمزه و فوری
5
(3)

زادگاه غذاهایی مانند لازانیا و پاستا، کشور ایتالیا است. پاستا ایتالیایی از معروف‌ترین پاستاهای بین المللی به شمار می‌رود. نوع اولیه این غذا از آرد، نشاسته و آب می‌باشد و با افزودن مواد دیگر به روش‌های گوناگون تهیه و سرو می‌شود. چیزی که انواع پاستا را متمایز می‌کند سس، نوع ماکارونی و شیوه طبخ آن است. 4 نوع از محبوب‌ترین انواع پاستا ایتالیایی که اکثر مردم جهان آن را می‌پسندند را در این مقاله به شما آموزش داده‌ایم. همراه ما باشید.

طرز تهیه پاستا ساده، پاستا خانگی خوشمزه

کی از دلایلی که اکثر افراد پاستا را به عنوان غذای اصلی انتخاب می‌کنند. سرعت بالای پخت آن است. اگر بخواهید پاستا را با مواد دیگر نیز ترکیب کنید، در سریع‌ترین حالت ممکن 20 دقیقه زمان می‌برد.اما پاستا ایتالیایی ساده را می‌توان کمتر از 10 دقیقه تهیه کرد. معمولا این نوع پاستا به عنوان پیش غذا یا میان وعده سرو می‌شود. برای پخت پاستا ایتالیایی ساده می‌توانید مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.

  • ابتدا درون ظرف مناسبی آب بریزید و بر روی شعله گاز بگذارید تا بجوشد.
  • سپس پاستا را درون آب جوش بریزید.
  • اجازه دهید تا پاستا به مدت 10 دقیقه کامل بجوشد و بعد از آن آبکش کنید.
  • 1 قاشق غذاخوری سس مایونز و 1 قاشق سوپ خوری شوید خشک را به همراه نمک و فلفل به پاستا اضافه کنید.

این غذا طرفداران زیادی دارد و می‌توان آن را به عنوان غذای کودک نیز در نظر گرفت. در ادامه دستور پخت انواع پاستا ایتالیایی خوشمزه را به شما آموزش داده‌ایم.

پاستا آلفردو، ساده ترین پاستا ایتالیایی

آلفردو نوعی سس خوشمزه با خامه است که در تهیه پاستا از آن استفاده می‌شود. می‌توان در دستور پخت انواع پاستا ایتالیایی از این سس خوشمزه استفاده کرد. یکی از پاستاهای مخصوص این غذا، فتوچینی است که تقریباً شباهت زیادی به ماکارونی رشته‌ای دارد با این تفاوت که رشته‌های آن زخیم‌تر و به شکل نواری می‌باشد. ترکیب پاستا فتوچینی با سینه مرغ آبدار و سس آلفردو طعم به یاد ماندنی را رقم می‌زند.

پاستا آلفردو، جذاب و خوشمزه
پاستا آلفردو، جذاب و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه پاستا ایتالیایی آلفردو

  • پاستا فتوچینی 400 گرم
  • سینه مرغ 200 گرم
  • قارچ 10 عدد
  • سیر 2 حبه
  • پنیر پارمزان 4 قاشق غذاخوری
  • خامه 100 گرم
  • شیر 1 فنجان
  • فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
  • کره و نمک به مقدار کافی

طرز تهیه پاستا آلفردو، محبوب‌ترین پاستا ایتالیایی

سیر یکی از طعم دهنده‌های اصلی در پاستا می‌باشد. اگر به مصرف سیر آلرژی دارید یا به هر دلیلی منع مصرف آن را دارید، می‌توانید پیازچه را جایگزین کنید. پخت پاستا ایتالیایی آلفردو به مدت 30 دقیقه زمان می‌برد. بهتر است برای کیفیت بیشتر این غذا، پاستا را همراه با مقداری زردچوبه و آبلیمو بپزید. مراحل پخت پاستا آلفردو به شرح زیر است.

  1. در ابتدا مقداری آب را در قابلمه مناسب بر روی شعله قرار دهید تا بجوشد.
  2. پاستا را به همراه مقداری زردچوبه و آبلیمو بپزید و کنار بگذارید.
  3.  تکه‌های مرغ را به اندازه‌های کوچک تقسیم کرده و درون ماهیتابه بریزید.
  4. مقداری روغن به همراه سیر، نمک و فلفل اضافه کنید و اجازه دهید تا تکه‌های مرغ کاملاً پخته شود.
  5. بعد از اینکه مرغ کاملاً سرخ شد آن را از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید.
  6. قارچ‌ها تکه تکه کرده و درون ماهیتابه بریزید با حرارت بالا سرخ کنید.
  7. بعد از اینکه قارچ‌ها سرخ شدند آن را کنار بگذارید و درون ماهیتابه مقداری کره بریزید.
  8. مرغ و قارچ را باهم درون ماهیتابه بریزید و چند دقیقه تفت دهید.
  9. سپس خامه و شیر را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
  10. بعد از اینکه شیر و خامه با مواد مخلوط شدند پنیر پارمزان را اضافه کنید.
  11. در مرحله آخر پاستا را اضافه و با مواد مخلوط کنید.
  12. پاستا فتوچینی آلفردو شما آماده سرو است، حالا در ظرف مخصوص انتقال داده و آویشن و نمک بر روی آن بریزید و نوش جان کنید.

نکته برای طلایی شدن پنیر پیتزا یا پنیر پارمیزان: علاوه بر پنیر پارمیزان می‌توانید از مقداری پنیر پیتزا نیز برای طعم بهتر و کشسانی غذا استفاده کنید. همچنین برای طلایی شدن پنیر پیتزا می‌توانید آن را به مدت 5 الی 8 دقیقه درون فر با حرارت 170 درجه سانتی گرادقرار دهید.

پاستا صدفی با مرغ و اسفناج

پاستا صدفی یا جامبو شلز به خاطر ظاهر جالبش انتخاب اکثر آشپزها می‌باشد. جامبو شلز را می‌توان با مواد مختلفی از جمله انواع پروتیین پر کرد و گزینه خوبی برای غذای اصلی یک مهمانی می‌باشد. ترکیب مرغ و اسفناج طعم بی‌نظیری در تهیه پاستا ایتالیایی جامبو شلز رقم می‌زند. این غذا با مرغ و اسفناج طعم جدید و لذیذی دارد.

مواد لازم برای تهیه پاستا ایتالیایی صدفی

  • پاستا صدفی 400 کالا
  • اسفناج 2 فنجان
  • پنیر پارمزان 5 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا 1 فنجان
  • تخم مرغ 1 عدد
  • مرغ پخته شده 150 گرم
پاستا ایتالیایی صدفی با مرغ و اسفناج
پاستا صدفی، غذای شیک مناسب مهمانی

طرز تهیه پاستا صدفی با مرغ و اسفناج

برای تهیه این غذای خوشمزه بهتر است از فر استفاده کنید. در صورتی که به فر برقی یا گازی دسترسی ندارید می‌توانید آن را بر روی شعله ملایم گاز قرار دهید. همچنین آون سولار هوشمند یک محصول بی‌نظیر برای تهیه انواع غذاهای فوری می‌باشد. از این غذای خوشمزه می توانید در تهیه انواع پیش غذای راحت برای مهمانی نیز استفاده کنید. مراحل زیر، طرز تهیه پاستای ایتالیایی خوشمزه می‌باشد.

  1. در ابتدا پاستا را درون آبجوش بریزید و به مدت 10 دقیقه (طبق تایم روی بسته بندی) آن را بپزید. فقط دقت کنید که کمی دندان گیر باشد و کامل نپزد.
  2. در مرحله بعدی تخم مرغ را درون ظرف گودی بشکنید و با مرغ پخته که از قبل ریش کرده‌اید همچنین اسفناج مخلوط کنید.
  3. پنیر پارمزان را به مخلوط اضافه کنید.
    نکته: در مصرف نمک کمی خودداری کنید زیرا پنیر پارمزان دارای نمک می‌باشد و ممکن است غذای شما شور شود.
  4. مواد اسفناج را به اندازه کافی درون پاستا بریزید و به طور مرتب درون ظرف پیرکس بچینید.
  5. روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید و درون فر به مدت 20 دقیقه با 160 درجه سانتی گراد قرار دهید.

در صورتی که می‌خواهید پاستا ایتالیایی شما نرم و آبدار باشد روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت 10 دقیقه تایمر فر را تنظیم کنید. سپس آن را از فر خارج کرده و پنیر پیتزا را بر روی پاستا بریزید و مجدد درون فر قرار دهید تا برشته شود. اما اگر به پاستای برشته و ترد علاقه دارید می‌توانید بدون فویل درون فر قرار دهید.

پاستا پنه ایتالیایی؛ با سس مخصوص و مارچوبه

مارچوبه یک نوع گیاه پرخاصیت است که در انواع سالاد می‌توان آن را استفاده کرد. این گیاه به علت فوائد شگفت انگیزش گزینه خوبی برای استفاده از سبزیجات می‌باشد. مارچوبه منبع غنی از انواع مواد مغذی همچنین اینولین، منیزیم، پورین و ویتامین‌های E,C می‌باشد. گیاه مارچوبه در تمام مناطق جهان قابل کشت است و اکثراً در فصل بهار برداشت می‌شود. برای تهیه یک پاستا ایتالیایی بی‌نظیر با مارچوبه، همراه ما باشید.

مطالعه بیشتر  طرز تهیه ماهی سرخ شده با برنج به وسیله سرخ کن + ویدیو
پاستا پنه با مارچوبه و سس مخصوص
پاستا پنه با مارچوبه، غذایی سرشار از انواع ویتامین‌ها

مواد لازم برای تهیه پاستا پنه با مارچوبه

  • پاستا پنه 400 گرم
  • مارچوبه 450 گرم
  • سیر 1 حبه
  • سینه مرغ 300 گرم
  • پنیر پارمزان 8 قاشق غذاخوری
  • آب مرغ 1/2 فنجان
  • کره 50 گرم

طرز تهیه پاستا ایتالیایی پنه با مارچوبه، مرحله به مرحله

  1. در ابتدا پاستا پنه را در آبجوش ریخته و به مدت 10 دقیقه بپزید و کنار بگذارید.
  2. ماهیتابه را با کره چرب کنید و تکه‌های مکعبی شکل سینه مرغ را درون آن بریزد.
  3. بعد از اینکه مرغ کاملاً طلایی شد آن را از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید.
  4. با کره باقی مانده در ماهیتابه، مارچوبه‌ها را کمی تفت دهید.
  5. سپس سیر را به اندازه‌های ریز برش دهید و به مارچوبه اضافه کنید.
  6. بعد از اینکه سیر و مارچوبه به خوبی تفت داده شدند، آب مرغ را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم جوش بخورد.
  7. در این مرحله پاستا پنه پخته شده را به مخلوط مارچوبه اضافه کنید.
  8. در مرحله آخر پنیر پارمزان را بریزید و به آرامی هم بزنید.

مواد لازم برای سس پاستا ایتالیایی

  • زیتون بدون هسته 200 گرم
  • ریحان 80 گرم
  • روغن زیتون 1 پیمانه
  • پنیر پارمزان 5قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس پاستا ایتالیایی

برای تهیه سس پستو که یک سس فوق العاده برای پاستا ایتالیایی می‌باشد، وجود یک خردکن پرقدرت مانند خردکن هفت کاره، سرعت و کیفیت آشپزی شما را افزایش می‌دهد. سس پستو ریشه ایتالیایی دارد و از محبوب‌ترین انواع چاشنی غذا می‌باشد. در رسپی اصلی این سس، دانه کاج وجود دارد که تهیه آن کمی مشکل است. ما در این دستور زیتون بدون هسته را جایگزین دانه کاج کرده‌ایم.

  1. در ابتدا زیتون را درون مخزن خردکن ریخته و به مدت 2 دقیقه میکس کنید طوری که به ذرات ریز تبدیل شود.
  2. ریحان و روغن زیتون را اضافه کرده و مجدد مخلوط کنید.
  3. در مرحله آخر پنیر پارمزان را بریزید و به مدت 3 دقیقه به طور مداوم میکس کنید.

مواد پیشنهادی برای طعم بهتر این سس ایتالیایی، گردو، سیر، و آب لیمو ترش می‌باشد.

مراحل کامل تهیه سس پستو را در مقاله سس پستو ایتالیایی شرح داده‌ایم.

خردکن هفت کاره ادمیلسون
خردکن هفت کاره ادمیلسون

کاواتاپی، پاستا ایتالیایی خوش رنگ و جذاب

یکی از انواع پاستا ایتالیایی که در زمان کوتاه آماده سرو می‌شود، پاستا کاواتاپی است. این غذا به علت وجود انواع سبزیجات، بسیار خوش رنگ و جذاب می‌باشد. همچنین از خواص زیادی برخوردار است که مصرف آن در رژیم غذایی سالم توصیه می‌شود. برای تهیه این پاستا ایتالیایی اصل، مواد زیر را خریداری کنید.

مواد لازم برای تهیه پاستا کاواتاپی

  • پاستا کاواتاپی 450 گرم
  • گوشت قرمز 100گرم
  • پیاز 1 عدد کوچک
  • خیار سالادی متوسط 2 عدد
  • ذرت آبپز 100 گرم
  • گوجه گیلاسی 4 عدد
  • ریحان تازه به مقدار لازم
پاستای خوش رنگ ایتالیایی، یک نوع پاستا سبزیجات
پاستای خوش رنگ ایتالیایی، یک نوع پاستا سبزیجات

طرز تهیه پاستا ایتالیایی فوری، کاواتاپی

تهیه پاستا کاواتاپی بسیار ساده بوده و با مخلوط کردن انواع سبزیجات، آماده سرو می‌باشد. این پاستا ایتالیایی جذاب، یکی از بهترین گزینه‌ها برای وعده شام و پیش غذای مهمانی است.

  1. در ابتدا پاستا کاواتاپی را درون آب جوش بریزید تا کاملاً بپزد.
  2. بعد از بخته شدن آن را آبکشی کرده و به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شود.
  3. گوشت قرمز را از قبل بپزید و به اندازه‌های کوچک تقسیم کنید.
  4. سپس ظرف گودی انتخاب کرده و تمام مواد را باهم مخلوط کنید.

برای چاشنی این پاستا می‌توانید از آب لیمو ترش یا سرکه بالزامیک استفاده کنید.

طرز تهیه پاستا رژیمی

آیا پاستا می‌تواند یک وعده از غذای رژیمی سالم باشد؟ پاسخ کوتاه به این سوال بله است. بدن ما در طول روز برای سوخت و ساز و تامین انرژی لازم برای عملکرد ماهیچه‌ها، همچنین فعالیت مغز، به کربوهیدرات سالم نیاز دارد. پاستا منبع غنی از مواد مغذی می‌باشد. بر خلاف اینکه رانه‌ها پاستا و مواد وابسته آن را دشمن سلامتی و تناسب اندام می‌دانند، می‌خواهیم آن را به عنوان یک غذای سالم و رژیمی به شما معرفی کنیم. امروزه علم تغذیه نشان می‌دهد که مصرف پاستا به عنوان وعده‌ای از رژیم کم گلیسمی، باعث افزایش وزن نمی‌گردد و نقش مهمی در کنترل وزن دارد. برای اینکه پاستای شما به حالت سالم و رژیمی پخته و سرو شود، چند راهکار وجود دارد.

راهکارها

  1. استفاده از روغن زیتون به جای روغن مایع
  2. استفاده از پروتئین و سبزیجات تازه در جدول مواد اولیه
  3. جلوگیری از پخت بیش از حد پاستا

اگر پاستا را به مقدار کمتری بپزیدبه طوری که کاملا نرم نشود، آن را خنک و مجدد گرم کنید، مقدار نشاسته مقاوم در پاستا افزایش می‌یابد. نشاسته مقاوم از روده کوچک هضم نمی‌شود و با حرکت به سمت روده بزرگ، انرژی لازم برای باکتری‌های مفید روده را تامین می‌کند. برای پخت پاستا رژیمی خوشمزه و جذاب از سبزیجات رنگارنگ مانند کلم بروکلی، هویج و مارچوبه استفاده کنید.

پنیر ایتالیایی مخصوص انواع پیتزا

پنیر پارمیجانو یا همان پنیر پارمیزان، یکی از پنیرهای پرکاربرد جهان است. که برای تهیه انواع غذاهای فست فودی از آن استفاده می‌شود. طعم قوی این پنیر مکمل طعم‌های پاستا و سالادهای دیگر است.که طرفداران زیادی دارد.از پنیر پارمیجانو در تهیه سس پستو، انواع سوپ و پاستای ایتالیایی به خوبی استفاده می‌شود. این پنیر قابلیت کشسانی ندارد و صرفا به عنوان طعم و مزه بی‌نظیرش در انواع غذاها استفاده می‌شود.

طرز تهیه خمیر پاستا ایتالیایی، به روش خانگی

پاستا یکی از غذاهای اصیل ایتالیا می‌باشد که به مرور زمان وارد آشپزخانه دیگر کشورها شده است. انواع مختلفی از این غذا محبوبیت بالایی دارد و می‌توان آن را به عنوان سومین غذای دوست داشتنی دنیا معرفی کرد. اما چه چیزی باعث محبوبیت پاستا ایتالیایی شده است؟ مرغوبیت خمیر پاستا نقش مهمی در کیفیت این غذا دارد. تهیه خمیر پاستا فوت و فن‌های مخصوص خود را دارد که اگر به آن آگاه باشید. می‌توانید بهترین پاستا ایتالیایی خانگی را تهیه کنید. در ادامه مواد لازم و تمام مراحل تهیه خمیر پاستا ایتالیایی را بیان کردیم.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
تخم مرغ 3 عدد
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
آرد معمولی 2 لیوان
نمک دریایی 1/2 قاشق چای خوری

مراحل تهیه خمیر پاستا ایتالیایی

  1. تخم مرغ‌ها را درون میکسر بریزید و روغن زیتون و نمک را به آن اضافه کنید.
  2. دستگاه را روشن کرده و مواد را باهم مخلوط کنید.
  3. آرد را آرام آرام اضافه کنید و هم بزنید تا به حالت خمیری برسد.
  4. بعد از اینکه خمیر منسجم شد آن را بر روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و روی خمیر را با روغن زیتون چرب کنید.
  5. سپس روی خمیر را با پارچه یا سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه خمیر را در دمای اتاق استراحت دهید.
  6. بعد از گذشت 30 دقیقه خمیر را به کمک دستگاه مخصوص پاستا یا وردنه صاف کنید و آن را به اندازه دلخواه برش دهید.
  7. سپس نوارهای خمیر پاستا ایتالیایی را از جایی آویزان کنید تا خشک شود.

بعد از اینکه خشک شد، هر بار برای پخت پاستا آن را به مدت 5 دقیقه، درون آب جوش بریزید.

4 مدل پاستا ایتالیایی معروف

همانطور که در بخش‌های قبلی اشاره کردیم، پاستا غذای ملی کشور ایتالیا است و ریشه چندین ساله آن باعث شده که در فرهنگ غذایی سایر کشورها قرار بگیرد. این غذای محبوب دارای انواع متفاوت با رسپی‌های گوناگون است. در این مقاله 4 مدل از بهترین انواع پاستا ایتالیایی را به شما آموزش داده‌ایم. با توجه به اینکه استفاده از لوازم برقی هوشمند در کیفیت آشپزی نقش بسزایی دارد، برای تهیه انواع پاستا می‌توانید از خردکن، فر و اون سولار استفاده کنید.

منبع: Pasta

این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟

5 / 5. 3

2 دیدگاه برای “پاستا ایتالیایی؛ طرز تهیه 4 مدل پاستای معروف و خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *