طرز تهیه کیک سیب و دارچین رژیمی در پلوپز

طرز تهیه کیک سیب و دارچین رژیمی در پلوپز

انواع مختلفی از کیک‌های میوه‌ای وجود دارد که کیک سیب و دارچین از نوع عالی آن می‌باشد. این کیک از دسرهای محبوب مادربزرگ‌ها است که پخت آن را به بهترین شکل ممکن انجام می‌دهند. طعم فوق‌العاده دارچین در این کیک به خوبی نمایان است، همچنین استفاده از سیب تازه ترکیب و بافت کیک را بهتر می‌کند. این دسر یک دستور قدیمی است و اکثر مردم با اینکه علاقه زیادی به آن دارند، طرز تهیه کیک سیب و دارچین را تا حدودی سخت می‌دانند. اما با وجود پلوپز دیجیتال و پخت کیک خانگی در پلوپز، این کار آسان می‌شود. در این مقاله ما دستور پخت کیک پای سیب و دارچین فوق‌العاده را به همراه با تمام نکات کلیدی آن در اختیار شما گذاشته‌ایم. که به راحتی می‌توانید یک دسر جذاب برای میهمانی‌ها یا حتی میان وعده خود داشته باشید.

دارچین و تاثیر آن در لاغری

دارچین تاریخچه ۲۰۰۰ ساله دارد و از بدو ورودش به زندگی مصریان جنبه درمانی داشته است. این ادویه که جزو ادویه‌های گران قیمت دنیا محسوب می‌شود، در ابتدا برای درمان انواع بیماری‌ها، نظیر آرتریت و گلودرد استفاده می‌شد. به علت خواص ضد التهابی، ضد دیابتی و آنتی‌ اکسیدانی بالای آن، از بروز سرطان و بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند. به مرور زمان و به علت عطر و طعم بی‌نظیر، دارچین کم کم وارد دنیای آشپزی شده و در انواع دسرها و غذاها جزو ادویه‌های کاربردی بوده است.

استفاده از دارچین در غذا یا کیک، باعث افزایش سوخت و ساز بدن شده و به مرور موجب لاغر شدن شما می‌شود. زیرا قدرت جذب قند موجود در مواد غذایی را کم می‌کند و همین امر غذای شما را رژیمی خواهد کرد.

مواد لازم برای پخت کیک سیب و دارچین

برای طعم ملس و بافت ترد کیک، از سیب‌ سبز ترش استفاده کنید. اگر به طعم شیرین با بافت نرم علاقه دارید، سیب قرمز بهترین گزینه است. دستورها و مواد گوناگونی برای کیک سیب و دارچین پرطرفدار وجود دارد. در هر جای دنیا این کیک را به عنوان دسر یا کیک صبحانه به روش‌های گوناگون می‌پزند. از مزیت کیک سیب و دارچین می‌توان به ماندگاری بالای آن اشاره کرد. هنگامی که کیک را از فر خارج کردید، اجازه دهید خنک شود سپس درون ظرف دردار قرار دهید و در یخچال قرار بگذارید. زمان پخت کیک سیب و دارچین دوست داشتنی ما ۴۵ دقیقه می‌باشد. مواد به کار رفته در این دسر را در قسمت بعدی بررسی می‌کنیم.

  • آرد قنادی ۱/۵ پیمانه
  • شکر ۱ لیوان سرخالی
  • شیر ۱/۳ لیوان
  • کره ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری سرپر
  • سیب ۲ عدد

دقت کنید که برای پخت کیک در سایز بزرگتر حتماً نسبت مواد را رعایت کنید و از افزودن بیشتر مواد اولیه بپرهیزید.

طرز تهیه پای سیب و دارچین در پلوپز

پخت کیک یکی از لذت‌بخش‌ترین کارهای مورد علاقه خانم‌ها است. استفاده از دستگاه‌های پیشرفته مانند پلوپز دیجیتال چند کاره فرآیند پخت کیک را بسیار آسان می‌کند. برای پخت کیک سیب و دارچین از گزینه cake در پلوپز استفاده کنید. در ادامه مراحل پخت این کیک جذاب را مرحله به مرحله بررسی می‌کنیم.

مرحله اول: تخم مرغ‌ها را چند ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.

مرحله دوم: برش‌های سیب را با کمی کره و شکر و دارچین به مدت چند دقیقه بر روی شعله ملایم تفت دهید و کنار بگذارید.

مرحله سوم: زرده و سفیده تخم را از هم جدا کنید و سفیده را با دستگاه همزن یا تیغه امولسیون ساز هم بزنید. تا جایی که سفیده حالت ابری گرفته و سبک شود.

مرحله چهارم: در این مرحله زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا به رنگ کرمی تبدیل شود.

مرحله پنجم: شیر را به آرامی به مخلوط اظافه کنید و دوباره هم بزنید.

مرحله ششم: سپس آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و بعد از الک کردن طی ۲ مرحله به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله هفتم: سفیده تخم مرغ را به آرامی اضافه کنید و به حالت دورانی و آهسته هم بزنید.

مرحله هشتم: در این مرحله دیگ پلوپز را چرب کنید و برش‌های سیب را درون آن بچینید، سپس مواد کیک را بر روی آن بریزد.

مرحله نهم: گزینه cake در پلوپز دیجیتال خود را انتخاب کنید و دکمه استارت را بزنید. زمان لازم برای اینکار ۵۰ دقیقه است.

اگر تمام مراحل بالا به ترتیب انجام شود مطمئناً بهترین کیکی که تا به حال پخته‌اید کیک سیب و دارچین بدون فر است.

پخت کیک سیب و دارچین در پلوپز دیجیتالی بسیار ساده است
پخت کیک سیب و دارچین در پلوپز دیجیتالی بسیار ساده است

نکات کلیدی در پخت کیک سیب و دارچین

ترکیب سیب و دارچین از مزه‌های بی‌نظیر محسوب می‌شود که تا آن را تجربه نکنید، نمی‌توانید تصور کنید که چقدر خوش طعم و دلنشین است. اما رعایت برخی نکات در پخت این کیک می‌تواند شما را در تهیه یک کیک عالی کمک کند. در ادامه به این نکات می‌پردازیم.

  • سیب‌ها را حتماً از قبل با کره و شکر و دارچین تفت دهید. سپس اجازه دهید خنک شود.
  • اگر از فر استفاده می‌کنید، آن را از قبل روشن کنید تا گرم شود.
  • از سیب‌های تازه‌تر برای خوشمزه‌تر شدن کیک استفاده کنید.
  • تخم‌‍ مرغ‌ها را چند ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.
  • از گردوی خرد شده برای ترد و آجیلی کردن کیک استفاده کنید.

کسانی که به کیک علاقه زیادی دارند، ترکیب سیب و دارچین آن‌ها را به یک دنیای جدیدی از کیک و طعم شیرین می‌برد. همچنین استفاده از گردو، بافت بی‌نظیری مانند آجیل به کیک می‌بخشد.

علت چسبیدن کیک به قالب چیست؟

یکی از مهم‌ترین مشکلاتی که ممکن است حین کیک پزی به آن بربخورید، چسبیدن کیک به کف یا دیواره‌های پلوپز است. خانم‌هایی که به شیرینی پزی تسلط بیشتر دارند، معمولاً دچار چنین مشکلاتی نمی‌شوند. با رعایت کردن نکات زیر، دیگر شاهد چنین اتفاقی نخواهید شد.

  1. قبل از اینکه مواد را درون قالب یا دیگ پلوپز بریزید از تمیزی آن مطمئن شوید.
  2. برای چرب کردن قالب از قلموی مخصوص آشپزخانه استفاده کنید، زیرا باعث می‌شود تمام قسمت‌های آن چرب شود.
  3. دمای فر را با درجه مناسب تنظیم کنید. اگر دما زیاد باشد و ته کیک حالت برشته بگیرد ممکن است به قالب بچسبد و جدا کردن آن مشکل شود.
  4. برای برگرداندن دیگ پلوپز اجازه دهید تا کاملاً خنک شود.
  5. بعد از خارج کردن قالب از فر یا در آوردن دیگ پلوپز، آن را بر روی سبد یا آبکش توری قرار دهید به گونه‌ای که هوا از زیر قالب جریان داشته باشد.
  6. اگر قبل از ریختن مواد درون قالب از کاغذ روغنی استفاده کنید بهتر است.
  7. بعد از اینکه کف قالب را چرب کردید مقداری آرد بپاشید بعد مواد را درون آن بریزید.
طرز تهیه پای سیب و دارچین در پلوپز برقی
طرز تهیه پای سیب و دارچین در پلوپز برقی

تمام نکاتی که در بالا گفته شد توسط آشپزهای حرفه‌ای تجربه شده است. بهتر است برای پخت کیک سیب و دارچین با بافت یک دست و نرم تمام این موارد را رعایت کنید.

طرز تهیه پای سیب رژیمی در پلوپز

کیک سیب و دارچین از آن دسته از کیک‌های خوش عطر و بو است که وقتی شروع به پختن آن می‌کنید، تمام فضای خانه و آشپزخانه از بوی دل نشین وانیل و دارچین پر می‌شود. حتماً با نکات طرز تهیه کیک سیب و دارچین که در این راهنما گفته شد این کیک بی‌نظیر را بپزید و نوش جان کنید. و هرگز از اضافه وزن نترسید! زیرا با اضافه کردن دارچین در این پای سیب، قند موجود در کیک کاهش یافته و مانع از اضافه وزن می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.