طرز تهیه خورشت فسنجون در پلوپز

ویدیو آموزش خورشت فسنجون با پلوپز
فسنجان یا فسنجون، یکی از محبوب‌ترین خورشت‌های اصیل ایرانی محسوب می‌شود. این خورشت بی‌نظیر برای قوام بیشتر و جا افتادن، به دمای کم و تایم نسبتاً بالایی نیاز دارد. ما در این ویدیو آموزش کامل پخت این خورشت خوش طعم را با دستگاه پلوپز، آموزش داده‌ایم. پخت خورشت با استفاده از گزینه Stew در پلوپزهای دیجیتال، بهترین و مناسب ترین دما و تایم را برای پخت خورشت فراهم می‌کند. برای تهیه خورشت فسنجان مجلسی، دستور پخت‌های متفاوتی با مواد گوناگون مثل گوشت راسته، گوشت چرخ کرده و سینه مرغ وجود دارد. ما در این ویدئو از سینه مرغ آب پز شده استفاده کرده‌ایم. با طرز تهیه خورشت فسنجون در پلوپز همراه باشید.

دستور پخت فسنجان مجلسی

برای پخت خورشت فسنجون می توانید از گوشت گوسفند یا مرغ استفاده کنید. هرکدام از این روش‌ها، طعم متفاوت و خاص خودش را دارد. در ویدیو بالا، طرز تهیه خورشت فسنجون در پلوپز را مشاهده کردید. ما در این جا دستور پخت خورشت فسنجان با مرغ ریش شده را برای شما آماده کرده‌ایم. مواد لازم که در زیر لیست شده‌اند برای ۶ نفر مناسب هستند.

مواد لازم برای خورشت فسنجان

  • سینه مرغ آب پز شده ۵۰۰ گرم
  • گردوی فسنجانی ۳۵۰ گرم
  • پیاز ۱عدد متوسط
  • زعفران دم کرده
  • رب انار ۱۵۰ گرم
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن به میزان لازم
  • ادویه و نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت فسنجان با پلوپز

برای شروع لازم است که پیاز را به حالت نگینی خرد کنید و با کمی روغن درون دیگ پلوپز بریزید. از روی منوی دیجیتال پلوپز گزینه deep fry را انتخاب کنید و پیاز را تفت دهید تا سرخ و طلایی شود. هنگامی که پیاز کمی سبک شد، تکه‌های مرغ را به آن اضافه می‌کنیم. اجازه می‌دهیم تا مرغ با پیاز کمی تفت بخورد سپس ادویه‌ها و نمک را به آن اضافه می‌کنیم.

گردو را به صورت جداگانه به همراه یک قاشق غذاخوری شکر آسیاب می‌کنیم. برای این کار می‌توانید از خردکن ادمیلسون که دارای ۶ تیغه می‌باشد استفاده کنید. نکته مهمی که باید در نظر بگیرید این است که گردو باید کاملاً آسیاب شود و تکه درشت در آن وجود نداشته باشد. سپس گردوهای پودر شده را روی حرارت ملایم کمی تفت دهید.

برای اینکه در هنگام سرو کردن روغن گردو بر روی خورشت نقش ببندد، کافیست تکه‌ کوچکی یخ را چند دقیقه قبل از سرو درون آن قرار دهید.

اگر بخواهید ۰ تا ۱۰۰ این خورشت را با پلوپز انجام دهید، در اینجا می‌توانید از گزینه fry پلوپز استفاده کنید. بعد از اینکه مرغ طلایی رنگ شد، گردوهای تفت داده شده را به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا کاملاً سرخ شود.

گزینه stew در پلوپز

در مرحله بعد مقداری آب اضافه می‌کنیم تا خورشت ما آرام آرام پخته و جا افتاده شود. بعد از یک ساعت رب انار را به غذا اضافه می‌کنیم. برای عطر و طعم بهتر خورشت، زعفران دم کرده گزینه مناسبی می‌باشد. بعد از اینکه زعفران را نیز اضافه کردید از روی منوی دیجیتال گزینه bake یا گزینه stew در پلوپز را انتخاب کنید و اجازه دهید تا پلوپز با همان درجه حرارت و تایمر کار پخت را انجام دهد.

پلوپز ادمیلسون مدل RC317
پلوپز ادمیلسون مدل RC317

اگر برای پخت خورشت فسنجان با سینه مرغ، آن را به حالت ریش شده داخل پیاز داغ بریزید، لعاب بیشتری خواهد داشت.

طرز تهیه خورشت فسنجان در پلوپز

اغلب مردم ایران خورشت فسنجان را با روغن فراوان می‌پسندند اما ریختن روغن زیاد در این خورشت به ضرر سلامت فرد است. از این جهت روغن گردو علاوه بر خواصش ظاهر خوبی نیز به آن می‌بخشد. از طرفی استفاده از یک پلوپز دیجیتالی با داشتن تایمر و قابلیت تنظیم دما امکانات بیشتری به شما خواهد داد. برای مثال می‌توانید زمانی که در خانه حضور ندارید از آماده شدن غذای خود مطمئن باشید. پس به همین سادگی با طرز تهیه خورشت در پلوپز آشنا شدید. خصوصا خورشت فسنجون در پلوپز به خوبی جاافتاده و خوش طعم می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.