سبزی مناسب برای کوکو سبزی
کوکو سبزی شامل تره، گشنیز، شوید و جعفری است که مقدار هر کدام را نسبت به ذائقه خود میتوانید تغییر دهید. عموماً مقدار تره دو برابر بقیه سبزیهاست. همچنین برای خوش عطر و طعم شدن کوکو سبزی از برگ سیر، نعنا، ترخون و ریحان نیز استفاده میکنند. اگر به دنبال عطر خاص برای کوکو سبزی هستید، کمی سبزی محلی یا کاهو نیز میتوان به مخلوط اضافه کرد.
نکات مهم پخت کوکو سبزی در ساندویچ ساز
مهمترین نکتهای که هنگام تهیه کوکو سبزی باید در نظر بگیرید این است که هنگام مخلوط کردن مواد، دستگاه را برای گرم شدن روشن کنید و بلافاصله مواد را درون آن بریزید. اینکار باعث میشود که کوکو سبزی آب نیندازد.
مقدار موادی که در ذیل آمده است مناسب 4 نفر میباشد و اگر تمایل به اضافه کردن دارید به نسبت مشخص مواد را افزایش دهید.
مواد لازم برای پخت کوکو سبزی فوری
- سبزی کوکویی 1 کیلوگرم (تره_جعفری_گشنیز_شوید)
- تخم مرغ 5 عدد
- زرشک به مقدار لازم
- کشمش به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدارم لازم
از این غذای خوشمزه ایرانی، به عنوان پیش غذای راحت برای مهمانی نیز استفاده میشود. زیرا زمان آماده سازی آن کم بوده و وعده غذایی سبک محسوب میشود.
طرز تهیه کوکو سبزی در ساندویچ ساز
ابتدا سبزی را با محلول ضدعفونی بشوئید. سپس آن را آبکشی نمایید و به روی یک دستمال تمیز پهن کنید و اجازه دهید تا کاملاً خشک شود.
نکته: اگر آب سبزی از بین نرود و درون آن باقی بماند، ممکن است باعث آب انداختن کوکو سبزی شود
سبزی پاک شده را داخل خردکن برقی بریزید و تخم مرغها را یکی یکی درون آن بشکنید. نمک، فلفل، زرشک و کشمش را به اندازه دلخواه به مخلوط اضافه کنید و درب دستگاه را ببندید. مواد را باهم خوب مخلوط کنید. سپس صفحه اسنک ساز را با قلمو مخصوص چرب کنید و مواد را به آرامی درون آن بریزید. 3 دقیقه زمان میبرد تا کوکو سبزی کامل پخته شود. در کنار این غذا برای جذابیت بیشتر سیب زمینی سرخ کرده نیز سرو میشود.
نکات کلیدی کوکو سبزی مجلسی
- برای چرب کردن کفی دستگاه اگر از کره استفاده کنید عطر و طعم بینظیری به کوکو سبزی قالبی میبخشد.
- برای انسجام بیشتر کوکو 2_1 قاشق غذاخوری آرد گندم استفاده کنید.
- همچنین برای پف بیشتر کوکو سبزی 1/2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر به مخلوط اضافه کنید.
- اگر از سبزی منجمد استفاده میکنید، حتماً چند ساعت قبل آن را از فریزر خارج کنید و آب اضافه را با فشار دست جدا کنید.
این غذا با خیارشور، گوجه، سس و نان سرو میشود اما اگر تمایل به مصرف نان ندارید، با سبزی پلو نوش جان کنید.
برای پف کردن کوکو سبزی به اندازه نوک قاشق چای خوری بکینگ پودر به مواد کوکو سبزی اضافه کنید.
ارزش غذایی کوکو سبزی
ارزش غذایی 100 گرم کوکو سبزی به شرح زیر میباشد.
کربوهیدرات |
63/9 گرم |
پروتئین |
92/7 گرم |
چربی |
71/6 گرم |
فیبر |
22/3 گرم |
کلسترول |
33/143 گرم |
کلسیم |
82/152 گرم |
آهن |
35/5 گرم |
منیزیم |
36/50 گرم |
ساندویچ کوکو سبزی
اکثر ساندویچهایی که در فست فودها سرو میشوند دارای کالری بسیار بالا و عامل اصلی چاقی میباشند. در این میان میتوان ساندویچهای سالم را جایگزین ساندویچهای مضر کرد. یکی از ساندویچهای سالم که به راحتی در خانه قابل آماده سازی است، ساندویچ کوکو سبزی میباشد. میتوان این لقمه سالم را به عنوان غذای شام یا یک میان وعده کامل در نظر گرفت. برای تهیه آن فقط کافی است مراحل زیر را انجام دهید.
- ابتدا مواد کوکو سبزی که در بخشهای قبلی گفتیم را آماده کنید.
- سپس با یک قلمو صفحه اسنک ساز را چرب کرده و مقدار مناسبی از مواد کوکو سبزی را درون آن بریزید.
- درب دستگاه را ببندید و اجازه دهید تا کوکو سبزی کاملا پخته شود.
- برشهای نان باگت را با صفحه گریل ساندویچ ساز و کمی کره برشته کنید.
- کوکوهای آماده را روی آن قرار داده و همراه با گوجه و خیارشور سرو کنید.
برای اینکه هر دو طرف کوکو سبزی به طور کامل برشته شود، حتما دو صفحه اسنک ساز را چرب کنید.
استفاده به عنوان فینگر فود: همچنین میتوان این ساندویچ جذاب و خوشمزه را به عنوان فینگر فود نیز در نظر گرفت.
اسنک کوکو سبزی با ساندویچ ساز
اگر میخواهید با ساندویچ ساز خود اسنک کوکو سبزی تهیه کنید، فقط کافی است بعد از اینکه کوکو سبزی کاملا پخته شد آن را از دستگاه خارج کرده و مواد زیر را به ترتیب درون صفحه اسنک ساز قرار دهید.
- ابتدا صفحه را با قلمو چرب کنید و به تعداد خانهها نان تست درون آن قرار دهید.
- سپس بر روی نان تست کوکو سبزی آماده را قرار دهید.
- بعد از آن پنیر ورقهای را بگذارید.
- در آخر یک عدد نان تست دیگر بگذارید و درب دستگاه را ببندید.
- تا زمانی که پنیر کاملا آب شود درب دستگاه را باز نکنید.
- بعد از گذشت 10 دقیقه اسنک کوکو سبزی شما آماده سرو است. نوش جان.
در صورت دلخواه میتوانید یک ورقه از برش ژامبون نیز بر روی آن قرار دهید. همچنین ترفند ترد شدن کوکو سبزی و اسنک کوکو سبزی این است که اجازه دهید مواد تایم بیشتری در دستگاه بماند. حرارت اضافی باعث ترد شدن کوکو سبزی میشود.
چه ترفند خوبیه راحت و بی دردسر