طرز تهیه کوکو سبزی با ساندویچ ساز، در ۱۰ دقیقه!

طرز تهیه کوکو سبزی با ساندویچ ساز
یکی از غذاهای سنتی ایران که حاوی مقادیر بالایی از انواع ویتامین‌ها می‌باشد، کوکو سبزی است. این غذای مفید که با کمترین مواد و در کوتاه‌ترین زمان پخته می‌شود، به عنوان غذای اصلی و میان وعده نیز سرو شده و طرفداران زیادی دارد. ترکیب بی‌نظیر سبزی تازه با تخم مرغ، نتیجه‌ فوق‌العاده‌ای را رقم می‌زند. اما طبخ و آماده سازی این غذا اگر به شکل قالب باشد نه تنها جلوه سفره شما را خاص می‌کند بلکه مراحل پخت آن به شکل باور نکردنی آسان می‌شود. یکی از ابزاری که شما را در پخت کوکو سبزی به صورت قالب کمک می‌کند، دستگاه ساندویچ ساز است. اما تفاوت در عمق صفحه اسنک ساز ادمیلسون با سایر دستگاه‌ها باعث شده تا اغلب افراد این برند را انتخاب کنند. در این ویدئو مراحل پخت کوکو سبزی با دستگاه اسنک ساز را آموزش داده‌ایم ما همراه باشید.

سبزی مناسب برای کوکو سبزی

کوکو سبزی شامل تره، گشنیز، شوید و جعفری است که مقدار هر کدام را نسبت به ذائقه خود می‌توانید تغییر دهید. عموماً مقدار تره دو برابر بقیه سبزی‌‎هاست همچنین برای خوش عطر و طعم شدن کوکو سبزی از برگ سیر، نعنا، ترخون و ریحان نیز استفاده می‌کنند. اگر به دنبال عطر خاص برای کوکو سبزی هستید، کمی سبزی محلی یا کاهو نیز می‌توان به مخلوط اضافه کرد.

نکات مهمی که در پخت کوکوسبزی باید در نظر بگیرید

مهم‌ترین نکته‌ای که هنگام تهیه کوکو سبزی باید در نظر بگیرید این است که هنگام مخلوط کردن مواد، دستگاه را برای گرم شدن روشن کنید و بلافاصله مواد را درون آن بریزید. اینکار باعث می‌شود که کوکو سبزی آب نیندازد. مقدار موادی که در ذیل آمده است مناسب ۴ نفر می‌باشد و اگر تمایل به اضافه کردن دارید به نسبت‌های معینی مواد را افزایش دهید.

مواد لازم برای پخت کوکو سبزی فوری

  • سبزی کوکویی ۱ کیلوگرم (تره_جعفری_گشنیز_شوید)
  • تخم مرغ ۵ عدد
  • زرشک به مقدار لازم
  • کشمش به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدارم لازم

طرز تهیه

ابتدا سبزی را با محلول ضدعفونی بشوئید. سپس آن را آبکشی نمایید و به روی یک دستمال تمیز پهن کنید و اجازه دهید تا کاملاً خشک شود.

نکته: اگر آب سبزی از بین نرود و درون آن باقی بماند ممکن است باعث آب انداختن کوکو سبزی شود.

سبزی پاک شده را داخل دستگاه خردکن بریزید و تخم مرغ‌ها را یکی یکی درون آن بشکنید. نمک، فلفل، زرشک و کشمش را به اندازه دلخواه به مخلوط اضافه کنید و درب دستگاه را بگذارید. مواد را باهم خوب مخلوط کنید. سپس صفحه اسنک ساز را با قلمو مخصوص چرب کنید و مواد را به آرامی بر روی آن بریزید. ۳ دقیقه زمان می‌برد تا کوکو سبزی کامل پخته شود. در کنار این غذا برای جذابیت بیشتر سیب زمینی سرخ کرده نیز سرو می‌شود.

نکات کلیدی

  1. برای چرب کردن کفی دستگاه اگر از کره استفاده کنید عطر و طعم بی‌نظیری به کوکو سبزی قالب می‌شود.
  2. برای انسجام بیشتر کوکو  ۲_۱ قاشق غذاخوری آرد گندم نیز می‌توانید استفاده کنید.
  3. همچنین برای پف بیشتر کوکو سبزی ۱/۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر به مخلوط اضافه کنید.
  4. اگر از سبزی منجمد استفاده می‌کنید، حتماً چند ساعت قبل آن را از فریزر خارج کنید و آب اضافه را با فشار دست جدا کنید.

این غذا با خیارشور و گوجه و سس و نان سرو می‌شود اما اگر تمایل به مصرف نان ندارید می‌توانید با سبزی پلو نوش جان کنید. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.