انواع اسنک با نان تست یک غذای خوشمزه و فوری است که به کمک دستگاه ساندویچ ساز به بهترین شکل میتوان آن را آماده کرد. انواع اسنک مانند اسنک گوشت، مرغ، ژامبون، میگو و هر موادی که بتوان آن را در نان تست قرار داد! در این بخش با طرز تهیه اسنک با ساندویچ ساز با راحتترین مواد غذایی آشنا شده که حتماً بعد از خواندن این مقاله برای پخت یکی از آنها دست به کار میشوید.
انواع اسنک با ساندویچ ساز
اگر شما طرز استفاده از ساندویچ ساز با نان تست را بلد باشید، تعداد زیادی غذای متنوع و ساده را به منوی غذایی خانواده خود اضافه خواهید کرد. خصوصا اگر دستگاه ساندویچ ساز شما دارای صفحات مختلف مانند صفحه گریل، صفحه وافل یا فینگرفود باشد. پس در اینصورت میان وعده و حتی انواع شیرینیهای خوشمزه را در کمترین زمان میتوانید آماده کنید. در ادامه دستور پخت چند غذا با ساندویچ ساز به طور کامل آورده شده است.
1- طرز تهیه اسنک کالباس
غذای فست فودی اگر در خانه پخته شود درصد سلامتی آن بیشتر است. استفاده از نان تست تازه و مواد مرغوب مثل پنیر پیتزای مناسب، در کیفیت این غذای خوشمزه و فوری تاثیر زیادی دارد. نان تست از مواد اصلی اسنک به حساب میآید. اسنک ساده نوع اولیه این غذاست که بعدها به آن مواد دیگری برای خوشمزهتر و جذابتر شدن اضافه کردند. فقط کافیست ورقههای ژامبون یا کالباس را تهیه و دستگاه ساندویچ ساز خود را روشن نمایید. از این رو به این غذای ساده، اسنک کالباس یا اسنک ژامبون نیز گفته میشود.
جدول کالری اسنک ساده
مواد غذایی | مقدار | مقدار کالری موجود |
نان تست | 2 عدد | 156 |
پنیر پیتزا | 1 قاشق غذاخوری | 19 |
ژامبون | 1 برش | 60 |
جمع کالری | 235 کیلو کالری |
طرز تهیه اسنک ساده در اسنک ساز
اگر عجله دارید و گرسنگی امان شما را بریده است، انواع اسنک ساده گزینه خوبی برایتان است. این غذای فست فودی، با حداقل مواد در عرض 5 دقیقه آماده سرو است.
مواد مورد نیاز
- نان تست 4 عدد
- پنیر پیتزا 100 گرم
- ژامبون گوشت یا مرغ 4 ورقه
- آویشن به مقدار لازم
روش پخت اسنک ساده
ژامبون گوشت یا مرغ را روی نان گذاشته و 1/2 پنیر پیتزا را بر روی یکی از نان تستها بریزید و کمی آویشن بر روی آن بپاشید. یک عدد نان تست دیگر بر روی آن قرار دهید و مشابه اینکار را برای نان تست دیگر انجام دهید. سپس نان تستها را داخل دستگاه اسنک ساز بگذارید. درب دستگاه را ببندید و اجازه دهید که نان تستها برشته شوند. بعد از آماده شدن میتوانید آن را با سس گوجه یا سس مایونز سرو کنید. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله، مقاله طرز تهیه اسنک کالباس را مطالعه نمایید.
2- طرز تهیه اسنک گوشت و قارچ
دوستداران گوشت در اکثر غذاها از آن به شکلهای متفاوتی استفاده میکنند. گوشت بدون چربی منبع غنی از انواع ویتامینها به ویژه ویتامین کولین که ماده خوبی برای ستون فقرات است و نقش مهمی در متابولیسم و سوخت و ساز بدن دارد. وجود امگا3 فراوان و پروتئینهای کم کالری باعث شده که افراد آن را در اکثر برنامه غذایی خود جای دهند. همچنین ویتامین B12 تقویت کننده انرژی، به وفور در گوشت وجود دارد. در اینجا ما از این ماده فوقالعاده مقوی و خوشمزه در تهیه اسنک در ساندویچ ساز استفاده کردهایم. برای پخت این میان وعده خوشمزه با طرز تهیه اسنک با ساندویچ ساز همراه باشید.
از آنجایی که گوشت به عنوان یکی از خوش خوراک ترین مواد غذایی محسوب میشود، استفاده از آن در غذاهای فوری و افزودن چاشنیهای متفاوت، کاری خلاقانه و حرفه ایست. بافت انواع گوشت و زمان پخت آنها متفاوت است. برای اینکه شما از ویتامینهای موجود در گوشت بیشترین بهره را ببرید لازم است که مدت زمان 3-2 ساعت اجازه دهید تا گوشت بپزد. اما برای تهیه غذای فوری، مانند اسنک این زمان بیهوده است. بنابراین از نوع دیگر گوشت مانند بیکن یا چرخ کرده میتوان استفاده کرد.
جدول کالری اسنک قارچ و گوشت
مواد غذایی | مقدار | مقدار کالری موجود |
گوشت چرخ کرده | 1 قاشق غذاخوری | 50 |
نان تست | 2 برش | 156 |
پنیر پیتزا | 1 قاشق غذاخوری | 19 |
پیاز سرخ شده | 1 قاشق غذاخوری | 10 |
قارچ سرخ شده | 1 عدد | 21 |
فلفل دلمهای | 1 قاشق غذاخوری | 3 |
جمع کالری | 259 کیلو کالری |
طرز تهیه اسنک قارچ و گوشت 4 نفره
اسنک گوشت عضوی از خانواده بزرگ انواع اسنک میباشد. این غذای فوری را میتوانید با فر یا ماهیتابه بپزید اما بهترین روش پخت آن استفاده از دستگاه اسنک پز میباشد. اما نکته کلیدی در استفاده از دستگاه اسنک پز این است که یادتان نرود صفحههای آن را چرب کنید. سپس اجازه دهید تا دستگاه خوب داغ شود تا هم زمان پخت را کاهش دهد، هم مواد اسنک بهتر پخته شوند.
مواد مورد نیاز اسنک قارچ و گوشت برای 4 نفر
- گوشت چرخ کرده 100 گرم
- قارچ 100 گرم
- پیاز 1عدد متوسط
- فلفل دلمهای 1 عدد کوچک
- نان تست 8 عدد
- پنیر پیتزا 250 گرم
- زردچوبه و ادویه به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روش پخت اسنک قارچ و گوشت در ساندویچ ساز
- ابتدا قارچ را به اندازه های مساوی تقسیم کنید و برشهای یک دست بدهید.
- سپس آن را با کمی روغن بر روی شعله زیاد تفت دهید تا آب آن تمام شود.
- در ظرفی جداگانه پیاز را خرد و آن را سرخ کنید.
- زمانی که پیاز کمی سبک و طلایی شد، فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید.
- بعد از آنکه فلفل هم پخته شد، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید کاملاً سرخ و آب آن کشیده شود.
- به مخلوط گوشت چرخ کرده ابتدا زردچوبه را اضافه کنید و مقداری تفت دهید سپس نمک و فلفل سیاه را بریزید و مخلوط کنید.
- دستگاه ساندویچ ساز را به برق بزنید و اجازه دهید تا گرم شود. صفحه آن را با کمی کره یا روغن چرب کنید.
- نان تستها را بر روی خانهها قرار دهید و مواد را روی آن بریزید. سپس قارچها را روی مواد بچینید و پنیر پیتزا را اضافه کنید.
- در این مرحله برش دیگری از نان تست را روی مواد قرار دهید و درب دستگاه را ببندید.
بعد از حدود 8 دقیقه اسنک گوشت خوشمزه شما آماده سرو میباشد.
در مقاله طرز تهیه اسنک گوشت و قارچ با ساندویچ ساز به صورت مرحله به مرحله و کامل دستور پخت این غذای خوشمزه را توضیح دادهایم.
3- طرز استفاده از ساندویچ ساز با نان تست: اسنک میگو و سبزیجات
مصرف غذاهای دریایی یکی از رسوم مردمان آسیای شرقی است. یکی از آنها که دارای مواد مغذی فراوان و منبع غنی از پروتئینها و ویتامینها میباشد میگو است. میگو از لحاظ وزن کالری و چربی اشباع در مقایسه با گوشت قرمز برای سلامتی شما بهتر میباشد. بنابراین علت مصرف این ماده مهم بسیار توصیه شده است. همچنین میگوها سرشار از اسیدهای چرب ضروری، اُمگا 3، ویتامینهای B12 و ویتامین D هستند که برای سیستم قلبی عروقی، عملکرد مغز، فشار خون و آلزایمر بسیار مفید میباشند. ما در اینجا دستور پخت اسنک میگو و سبزیجات را آوردهایم تا شما روش دیگری از پخت میگو را یاد بگیرید و از خوردن آن لذت ببرید.
نکات مهم استفاده از میگو در ساندویچ
اما برای تهیه یک غذای خوشمزه با این موجود دریایی پرخاصیت، بهتر است که دو نکته را در نظر بگیرید:
- آلرژی غذایی یا حساسیت: ماهی و میگو از آن دسته از آبزیان هستند که مصرف آن ممکن است باعث ایجاد حساسیت یا آلرژی شود. به همین خاطر افرادی که دارای آلرژی غذایی هستند،حتماً با پزشک خود مشورت کنند.
- بیماریهای مرتبط با پورین: پورین مادهای است که در میگو وجود دارد و تجمع بیش از اندازه آن ممکن است، باعث ایجاد اوریک اسید شود. بنابراین افرادی که دارای بیماریهای سنگ کلیه یا نقرس هستند مصرف میگو را محدود کنند.
استفاده از میگو در اسنک خانگی، یک روش نوین و منحصر به فرد است که جذابیت بالایی دارد و گزینه خوبی برای پذیرایی از میهمان میباشد. اما برای اینکه بوی میگو کاملاً برطرف شود، باید به آن یکسری ادویه و سبزیجات اضافه کنید که ما در ادامه به آن میپردازیم.
میزان کالری اسنک میگو و سبزیجات
مواد غذایی | مقدار | مقدار کالری موجود |
میگو پخته | 28 گرم | 40 |
نان تست | 2 عدد | 156 |
پیاز سرخ شده | 1 قاشق غذاخوری | 10 |
زنجبیل | 1 قاشق چای خوری | 6 |
هویج | 1 عدد | 16 |
سویا سس | 1 قاشق چای خوری | 4 |
نعنا تازه | 1 قاشق غذاخوری | 0 |
گشنیز تازه | 10 گرم | 0 |
ریحان تازه | 10 گرم | 0 |
جمع کالری | 232 کیلو کالری |
طرز تهیه اسنک میگو و سبزیجات
حتماً بعد از خواندن این مطالب دهانتان برای خوردن اسنک بینظیر میگو و سبزیجات آب افتاده است! پخت این اسنک زمان زیادی را از شما نمیگیرد و خیلی سریع میتوانید آن را آماده کنید ولی بهتر است هنگام خرید میگو اندازه کوچکتر و پاک شده آن را انتخاب کنید تا وقتتان را صرف پاک کردن میگو نکنید.
مواد لازم برای پخت اسنک میگو و سبزیجات برای 4 نفر
- میگو 400 گرم
- نان تست 8 عدد
- پیاز 1 عدد
- هویج 1 عدد
- سویا سس 1 قاشق غذاخوری
- زنجبیل رنده شده 2قاشق غذاخوری
- نعنای تازه 200 گرم
- گشنیز تازه 250 گرم
- ریحان تازه 200 گرم
طرز پخت مرحله به مرحله اسنک میگو
- پیازها را به صورت پوره در آورید و با کمی روغن درون ماهیتابه بریزید و تفت دهید.
- سیر و زنجبیل را به آن اضافه کنید آنقدر تفت دهید تا بوی آن بلند شود.
- به ترتیب میگو، هویج رنده شده و سویا سس را به آن اضافه کرده، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا بخار کند.
- بعد از گذشت 15 دقیقه در این مرحله باید سبزیها را اضافه کنید. نعنا، گشنیز و ریحان را به اندازه خیلی ریز خرد کنید و درون ماهیتابه بریزد.
- نان تستها را بر روی صفحه اسنک پز بگذارید و مقداری از مواد را بر روی آن بریزید. سپس نان تست دیگری بر روی آن قرار دهید و درب دستگاه را ببندید و اجازه دهید تا پرس شود. بعد از چند دقیقه غذای شما حاضر است.
این غذا علاوه بر اینکه بسیار مغذی است، به علت عدم وجود چربی مضر گزینه خوبی برای ورزشکاران میباشد. برای اطلاعات بیشتر و دستور پخت اسنک میگو، مقاله طرز تهیه اسنک میگو و سبزیجات را مطالعه فرمایید.
زمان پخت اسنک در ساندویچ ساز
به طور کلی استفاده از لوازم برقی جدید مانند ساندویچ ساز، سرعت آشپزی شما را تا حد زیادی افزایش میدهد. شاید لازم باشد که بدانید زمان دقیق پخت هر کدام از اسنکها در ساندویچ میکر چقدر میباشد که بر حسب آن دیگر کارهای خود را برنامه ریزی کنید. اسنکهایی که در قسمتهای قبلی به شما آموزش دادیم هر کدام دارای زمان پخت منحصر به فرد خود میباشد. برخی از آنها دارای موادی با بافت سخت و برخی دیگر دارای موادی با بافت نرم هستند.
در صورتی که اسنک شما دارای مواد گوشتی است، باید حتما قبل از شروع پخت، گوشت آن را جداگانه بپزید. مثلا برای تهیه اسنک میگو و سبزیجات، لازم است که میگو از قبل پخته شود سپس در بین نان تست قرار بگیرد. در صورتی که تمام مواد شما نیمه آماده و پخته باشد زمان لازم برای پخت اسنک در ساندویچ ساز 10 دقیقه میباشد. این مقدار تایم نیز برای آب شدن پنیر پیتزا و برشتگی نان تست است.
اسنک، یک غذای خانگی راحت!
در این مقاله انواع اسنک و طرز تهیه اسنک با ساندویچ ساز را معرفی کردیم. و در هر بخش مواد مورد نیاز و طرز تهیه انواع اسنک به همراه جدول کالری هرکدام آورده شده است. برای داشتن یک میان وعده جذاب حتی برای کودکان، با تمام مواد غذایی موجود در یخچال، میتوان اسنک آماده کرد. پس حال که با طرز تهیه اسنک با دستگاه ساندویچ ساز چند کاره آشنا شدید، فقط کافیست مواد موجود در خانه را بررسی کرده و یکی از این اسنکهای خوشمزه را آماده کنید. در کمترین زمان و بدون نیاز به فر، آشپزی آسان میشود.
منبع: +
روش های خوبیه و بهترین گزینه برای مهمونی و تغذیه تو زنگ تفریحه که بچه ها خیلی دوسش دارن
ممنون از مطلب جالبتون
ممنون از اینکه نظر خودتون رو به اشتراک گزاشتین.