طرز تهیه انواع اسنک با ساندویچ ساز

طرز تهیه انواع اسنک با ساندویچ ساز

غذاهای آماده و فوری از آن دسته از غذاهای محبوب اکثر مردم جهان است که طیف گسترده‌ای از آن وجود دارد یکی از این غذاها که دستورهای متفاوتی با انواع مواد غذایی دارد است. اسنک یک غذای خوشمزه و فوری که به کمک دستگاه ساندویچ ساز به بهترین شکل می‌توان آن را آماده کرد. در این بخش با طرز تهیه انواع اسنک با ساندویچ ساز با مواد پروتئینی و گوشتی آشنا شده که حتماً بعد از خواندن این مقاله برای پخت یکی از آن دست به کار می‌شوید.

انواع اسنک با ساندویچ ساز

۱- اسنک ساده

غذای فست فودی اگر در خانه پخته شود درصد سلامتی آن بیشتر است. استفاده از نان تست تازه و مواد مرغوب مثل پنیر پیتزای مناسب در کیفیت این غذای خوشمزه و فوری تاثیر زیادی دارد. نان تست از مواد اصلی اسنک به حساب می‌آید. اسنک ساده نوع اولیه این غذاست که بعدها به آن مواد دیگری برای خوشمزه‌تر و جذاب‌تر شدن اضافه کردند. فقط کافیست ورقه‌های ژامبون یا کالباس را تهیه و دستگاه ساندویچ ساز خود را روشن نمایید. از این رو به این غذای ساده، اسنک کالباس یا اسنک ژامبون نیز گفته می‌شود.

مقدار کالری اسنک ساده

مواد غذایی مقدار مقدار کالری موجود
نان تست ۴ عدد ۳۲۰  کیلو کالری
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم ۳۰۲ کیلو کالری
ژامبون ۴ ورقه ۲۲۰ کیلو کالری
جمع کالری ۸۴۲ کیلو کالری

طرز تهیه اسنک ساده خانگی

اگر عجله دارید و گرسنگی امان شما را بریده است، اسنک ساده گزینه خوبی برایتان است. این غذای فست فودی، با حداقل مواد در عرض ۵ دقیقه آماده سرو است.

مواد مورد نیاز

  • نان تست ۴ عدد
  • پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
  • آویشن به مقدار لازم
  • ژامبون گوشت یا مرغ ۴ ورقه

روش پخت اسنک ساده

ژامبون گوشت یا مرغ را روی نان گذاشته و ۱/۲ پنیر پیتزا را بر روی یکی از نان تست‌ها بریزید و کمی آویشن بر روی آن بپاشید. یک عدد نان تست دیگر بر روی آن قرار دهید و  مشابه اینکار را برای نان تست دیگر انجام دهید. سپس نان تست‌ها را داخل دستگاه اسنک ساز بگذارید. درب دستگاه را ببندید و اجازه دهید که نان تست‌ها برشته شوند. بعد از آماده شدن می‌توانید آن را با سس گوجه یا سس مایونز سرو کنید.

طرز تهیه اسنک ساده خانگی با ساندویچ ساز
طرز تهیه انواع اسنک خانگی با دستگاه ساندویچ ساز

۲- اسنک گوشت و قارچ

دوستداران گوشت در اکثر غذاها از آن به شکل‌های متفاوتی استفاده می‌کنند. گوشت بدون چربی منبع غنی از انواع ویتامین‌ها به ویژه ویتامین کولین که مقوی خوبی برای ستون فقرات است و نقش مهمی در متابولیسم و سوخت و ساز بدن دارد.وجود امگا۳ فراوان و پروتئین‌های کم کالری باعث شده که افراد آن را در اکثر برنامه غذایی خود جای دهند. همچنین ویتامین B12 تقویت کننده انرژی، به وفور در گوشت وجود دارد. در اینجا ما از این ماده فوق‌العاده مقوی و خوشمزه در تهیه اسنک استفاده کرده‌ایم. برای پخت این میان وعده خوشمزه با طرز تهیه انواع اسنک با ساندویچ ساز همراه باشید.

از آنجایی که گوشت به عنوان یکی از خوش خوراک‌ ترین مواد غذایی محسوب می‌شود، استفاده از آن در غذاهای فوری و افزودن چاشنی‌های متفاوت، کاری خلاقانه و حرفه ایست بافت انواع گوشت و زمان پخت آن‌ها متفاوت است. برای اینکه شما از ویتامین‌های موجود در گوشت بیشترین بهره را ببرید لازم است که مدت زمان  ۳-۲ ساعت اجازه اجازه دهید تا گوشت بپزد. اما برای تهیه غذای فوری، مانند اسنک این زمان بیهوده است. و صبر و طاقت شما را در درست کردن اسنک زیر سوال می‌برد. بنابراین از نوع دیگر گوشت مانند بیکن یا چرخ کرده می‌توان استفاده کرد.

مقدار کالری اسنک قارچ و گوشت

مواد غذایی مقدار مقدار کالری موجود
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم ۱۴۴ کیلو کالری
نان تست ۸ عدد ۶۴۰  کیلو کالری
پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم ۷۵۵ کیلو کالری
پیاز متوسط ۱۱۵ گرم ۶/۴۲ کیلوکالری
قارچ ۱۰۰ گرم ۲۲ کیلو کالری
فلفل دلمه‌ای یک عدد ۲۴ کیلو کالری
جمع کالری ۱۶۲۷٫۶ کیلو کالری

طرز تهیه اسنک قارچ و گوشت ۴ نفره

اسنک گوشت عضوی از خانواده بزرگ اسنک‌ ها می‌باشد. این غذای فوری را می‌توانید با فر یا ماهیتابه بپزید اما بهترین روش پخت آن استفاده از دستگاه اسنک پز می‌باشد. نکته کلیدی در استفاده از دستگاه اسنک پز این است که یادتان نرود صفحه‌های آن را چرب کنید. سپس اجازه دهید تا دستگاه خوب داغ شود تا هم زمان پخت را کاهش دهد، هم مواد اسنک بهتر پخته شوند.

مواد مورد نیاز

  • گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
  • قارچ ۱۰۰ گرم
  • پیاز ۱عدد متوسط
  • فلفل دلمه‌ای ۱ عدد کوچک
  • نان تست ۸ عدد
  • پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
  • زردچوبه و ادویه به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

قیمت و خرید ساندویچ ساز ادمیلسون

روش پخت اسنک قارچ و گوشت

  1. ابتدا قارچ را به اندازه های مساوی تقسیم کنید و برش‌های یک دست بدهید.
  2. سپس آن را با کمی روغن به مدت ۱۰ دقیقه بر روی شعله متوسط تفت دهید.
  3. در ظرفی جداگانه پیاز را خرد و آن را سرخ کنید.
  4. زمانی که پیاز کمی طلایی شد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید کاملاً سرخ و آب آن کشیده شود.
  5. فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کنید و به گوشت و پیاز اضافه کنید.
  6. به مخلوط گوشت چرخ کرده ابتدا زردچوبه را اضافه کنید و مقداری تفت دهید سپس نمک و فلفل سیاه را بریزید و مخلوط کنید.
  7. دستگاه را به برق بزنید و اجازه دهید تا گرم شود. صفحه آن را با کمی کره یا روغن چرب کنید.
  8. نان تست‌‌ها را بر روی خانه‌ها قرار دهید و مواد را روی آن بریزید. سپس قارچ‌ها را روی مواد بچینید و پنیر پیتزا را اضافه کنید.
  9. در این مرحله برش دیگری از نان تست را روی مواد قرار دهید و درب دستگاه را ببندید.

بعد از حدود ۸ دقیقه اسنک گوشت خوشمزه شما آماده سرو می‌باشد. در مقاله طرز تهیه اسنک گوشت و قارچ با ساندویچ ساز به صورت مرحله به مرحله دستور پخت این غذای خوشمزه را توضیح داده‌ایم.

طرز تهیه اسنک مرغ، اسنک گوشت و اسنک کالباس

طرز تهیه اسنک مرغ، اسنک گوشت و اسنک کالباس

۳- طرز تهیه انواع اسنک با ساندویچ ساز، اسنک میگو و سبزیجات

مصرف غذاهای دریایی یکی از رسوم اکثر مردم جهان است. از آبزیان که درای مواد مغذی فراوان و منبع غنی از پروتئین‌ها و ویتامین‌ها می‌باشد میگو است. میگو از لحاظ وزن کالری و چربی اشباع در مقایسه با گوشت قرمز بهتر می‌باشد. به همین علت مصرف این ماده مهم بسیار توصیه شده است. همچنین میگوها سرشار از اسیدهای چرب ضروری، اُمگا ۳، ویتامین‌های B12 و D هستند که برای سیستم قلبی عروقی، عملکرد مغز، فشار خون و آلزایمر بسیار مفید می‌باشد. ما در اینجا دستور پخت اسنک میگو و سبزیجات را آورده‌ایم تا شما روش دیگری از پخت میگو را یاد بگیرید و از خوردن آن لذت ببرید.

نکات مهم استفاده از میگو

اما برای تهیه یک غذای خوشمزه با این موجود دریایی پرخاصیت بهتر است که دو نکته را در نظر بگیرید.

  1. آلرژی غذایی یا حساسیت: ماهی و میگو از آن دسته از آبزیان هستند که مصرف آن ممکن است باعث ایجاد حساسیت یا آلرژی شود.به همین خاطر افرادی که دارای آلرژی غذایی هستند،حتماً با پزشک خود مشورت کنند.
  2. بیماری‌های مرتبط با پورین: پورین ماده‌ای است که در میگو وجود دارد و تجمع بیش از اندازه آن ممکن است، باعث ایجاد اوریک‌اسید شود بنابراین افرادی که دارای بیماری‌های سنگ کلیه یا نقرس هستند مصرف میگو را محدود کنند.

استفاده از میگو در اسنک خانگی، یک روش نوین و منحصر به فرد است که جذابیت بالایی دارد و گزینه خوبی برای پذیرایی از میهمان می‌باشد. اما برای اینکه بوی میگو کاملاً برطرف شود باید به آن یکسری ادویه و سبزیجات اضافه کنید که ما در ادامه به آن می‌پردازیم.

میزان کالری اسنک میگو و سبزیجات

مواد غذایی مقدار مقدار کالری موجود
میگو ۱۰۰ گرم ۶۲ کیلو کالری
نان تست ۸ عدد ۶۴۰ کیلو کالری
پیاز ۱۱۵ گرم ۶/۴۲ کیلوکالری
زنجبیل ۲ قاشق چای خوری ۲/۳ کیلو کالری
هویج ۱ عدد ۲۵ کیلوکالری
سویا سس ۴۰ گرم ۶۰ کیلو کالری
نعنا تازه ۲۰۰ گرم ۸۸ کیلو کالری
گشنیز تازه ۲۵۰ گرم ۴۶ کیلو کالری
ریحان تازه ۲۰۰ گرم ۴۶ کیلو کالری
جمع کالری ۸/۱۰۱۲ کیلو کالری

طرز تهیه اسنک میگو و سبزیجات

حتماً بعد از خواندن این مطالب دهانتان برای خوردن اسنک بی‌نظیر میگو و سبزیجات آب افتاده است. پخت این اسنک زمان زیادی را از شما نمی‌گیرد و خیلی سریع می‌توانید آن را آماده کنید. بهتر است هنگام خرید میگو اندازه کوچک‌تر و پاک شده آن را انتخاب کنید. تا وقتتان را صرف پاک کردن میگو نکنید.

مواد لازم برای پخت اسنک میگو و سبزیجات

  • میگو ۴۰۰ گرم
  • نان تست ۸ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • هویج ۱ عدد
  • سویا سس ۱ قاشق غذاخوری
  • زنجبیل رنده شده ۲قاشق غذاخوری
  • نعنای تازه ۲۰۰ گرم
  • گشنیز تازه ۲۵۰ گرم
  • ریحان تازه ۲۰۰ گرم 

طرز پخت مرحله به مرحله اسنک میگو

  1. پیازها را به صورت پوره در آورید و با کمی روغن درون ماهیتابه بریزید و تفت دهید.
  2. سیر و زنجبیل را به آن اضافه کنید آنقدر تفت دهید تا بوی آن بلند شود.
  3. به ترتیب میگو، هویج رنده شده و سویا سس را به آن اضافه کرده، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا بخار کند.
  4. بعد از گذشت ۱۵ دقیقه در این مرحله باید سبزی‌ها را اضافه کنید. نعنا، گشنیز و ریحان را به اندازه خیلی ریز خرد کنید و درون ماهیتابه بریزد.
  5. نان تست‌ها را بر روی صفحه اسنک پز بگذارید و مقداری از مواد را بر روی آن بریزید. سپس نان تست دیگری بر روی آن قرار دهید و درب دستگاه را ببندید و اجازه دهید تا پرس شود. بعد از چند دقیقه غذای شما حاضر است.

این غذا علاوه بر اینکه بسیار مغذی است، به علت عدم وجود چربی مضر گزینه خوبی برای ورزشکاران می‌باشد.

اسنک میگو و سبزیجات با دستگاه ساندویچ میکر
اسنک میگو و سبزیجات با دستگاه ساندویچ میکر

اسنک، یک غذای خانگی راحت!

در این مقاله انواع اسنک و ساندویچ‌های خانگی را معرفی کردیم. در هر بخش مواد مورد نیاز و طرز تهیه انواع اسنک را مشاهده خواهید کرد. برای داشتن یک میان وعده جذاب حتی برای کودکان، با تمام مواد غذایی موجود در یخچال، می‌توان اسنک آماده کرد. حال که طرز تهیه انواع اسنک با ساندویچ ساز را مشاهده کردید، فقط کافیست مواد موجود در خانه را بررسی کرده و یکی از این اسنک‌های خوشمزه را آماده کنید. در کمترین زمان و بدون نیاز به فر، آشپزی آسان می‌شود.

قیمت و خرید ساندویچ ساز ادمیلسون
قیمت و خرید ساندویچ ساز ادمیلسون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.