طرز تهیه دمپخت مرغ با پلوپز دیجیتالی+ ویدئو!

0
(0)

انواع دمپخت از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی می‌باشد که افراد زیادی به آن علاقه دارند. دمپخت مرغ، گوجه، گوشت، میگو از انواع دمپخت ایرانی است که به روش‌های گوناگون تهیه می‌شود. این غذا بسیار سالم و خوشمزه می‌باشد و می‌توان از مواد مغذی مانند سبزیجات تازه و پروتئین‌ها برای پخت آن استفاده کرد. در این راهنما سعی داریم صفر تا صد پخت دمپخت مرغ با پلوپز دیجیتالی را به شما آموزش دهیم تا انتهای متن با ما همراه باشید.

مواد لازم برای پخت دمپخت مرغ برای 4 نفر

مرغ و برنج مواد اصلی دمپخت مرغ می‌باشد. این غذا را می‌توان با زعفران، رب یا سبزیجات خشک تهیه کرد. بهتر است برای رفع طبع سرد غذ از سبزیجات گرم مانند شوید خشک، گشنیز یا ترخون استفاده کنید. دمپخت مرغ را می‌توان به عنوان غذای اصلی تهیه و در کنار پیش غذای خوشمزه ایرانی سرو کرد. در جدول زیر مواد لازم برای پخت این غذای ایرانی خوشمزه قرار دارد که برای 4 نفر مناسب می‌باشد.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
ران مرغ 4 تکه
پیاز 2 عدد کوچک
سیب زمینی 2 عدد متوسط
برنج 2 پیمانه
شوید به میزان لازم
نمک به میزان لازم
زردچوبه و فلفل 1 قاشق چای خوری
روغن یا کره به میزان لازم
زعفران به میزان لازم

با توجه به ذائقه افراد خانواده می‌توانید پودر سیر نیز به مواد اولیه که در جدول بالا قرار دارد اضافه کنید. پودر سیر طعم گرم و جذابی به دمپخت مرغ می‌بخشد همچنین طبع سرد آن را نیز خنثی می‌کند. در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه را مرحله به مرحله به شما آموزش داده‌ایم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه دمپخت مرغ با دو روش راحت
طرز تهیه دمپخت مرغ با دو روش راحت

طرز تهیه دمپخت مرغ با پلوپز به دو روش مجزا+ ویدئو

روش اول

  1. برای شروع، مرغ را با پیاز، زردچوبه، نمک و همینطور فلفل درون دیگ پلوپز آبپز کنید.
  2. برای اینکه بوی بد مرغ را بگیرید، وقتی آب جوش آمد آن را خالی کرده و دوباره با آب و ادویه جات اجازه دهید تا مرغ آبپز شود.
  3. از روی منوی دستگاه گزینه deep fry را انتخاب کنید.
  4. بعد از اینکه مرغ آبپز شد، پیاز را جدا کنید.
  5. به مرغ، برنج، سیب زمینی و شوید را اضافه کنید.
  6. در آخر روغن یا کره و زعفران را اضافه کرده و از روی پنل دیجیتالی، گزینه crispy rice را انتخاب کنید و اجازه دهید دمپخت مرغ آماده شود.
  7. بعد از پایان تایم پلوپز، دمپخت خوشمزه شما آماده سرو است. نوش جان.
مطالعه بیشتر  طرز تهیه قورمه گوشت خوشمزه و لذیذ به سبک عشایری!

این غذای سنتی و خوشمزه را می‌توان با مرغ ریش ریش نیز تهیه کرد. برای اینکه دمپخت مرغ را به این روش آماده کنید، تمام مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.

روش دوم

  1. ابتدا مرغ را همراه با پیاز و ادویه‌جات درون دیگ پلوپز ریخته و اجازه دهید تا بپزد.
  2. بعد از اینکه مرغ کاملا پخت، آن را آبکش کنید و آب مرغ را کنار بگذارید.
  3. سپس مرغ را ریش ریش کرده و کنار بگذارید.
  4. آب مرغ را مجدد درون دیگ پلوپز ریخته و برنج، زعفران، شوید و سیب زمینی را به آن اضافه کنید.
  5. اجازه دهید تا برنج کاملا بپزد.
  6. بعد از اینکه آب برنج کشید ریش ریش مرغ را به آن اضافه کنید.
  7. روغن و کره را اضافه و از روی پنل دستگاه گزینه crispy rice را انتخاب کنید.
  8. بعد از اتمام زمان پخت دستگاه دمپخت مرغ شما آماده سرو است.

یکی دیگر از موادی که طعم این غذا را بسیار جذاب می‌کند، هویج می‌باشد. می‌توانید سبزیجات خشک را از جدول مواد اولیه حذف و هویج و سبزیجات تازه دیگر را جایگزین آن کنید.

با خواص دمپخت مرغ آشنا شویم

این غذا علاوه بر اینکه یکی از غذاهای خوشمزه و سالم سنتی می‌باشد، خواص فراوانی نیز دارد، که در ادامه آن را بررسی می‌کنیم.

  • منبع غنی از کلسیم، فسفر، ویتامینD و منیزیم است که باعث تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها می‌شود و از بروز پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.
  • ویتامین B12 و اسید چرب امگا 3 موجود در این غذا باعث بهبود عملکرد سیستم عصبی می‌گردد.
  • پروتئین موجود در این غذا باعث افزایش انرژی و قدرت بدنی فرد می‌شود.
  • همچنین کربوهیدرات و پروتئین این غذا سوخت و ساز بدن را افزایش و باعث چربی سوزی می‌گردد.

تهیه این غذا بسیار آسان است و می‌توان پخت آن را در کوتاه‌ترین زمان انجام داد. بهترین راه برای پخت دمپخت مرغ استفاده از پلوپز دیجیتالی می‌باشد، در غیر این صورت می‌توانید از قابلمه چدن یا تفلون نچسب و حرارت ملایم گاز استفاده کنید.

دمپخت مرغ خوشمزه با پلوپز دیجیتالی
دمپخت مرغ خوشمزه با پلوپز دیجیتالی

سخن پایانی

دمپخت مرغ همیشه یکی از غذاهای محبوب خانواده‌های ایرانی بوده است که برای وعده نهار یا شام تهیه می‌شود. دستورهای متفاوتی برای پخت این غذای خوشمزه وجود دارد و ما در این راهنما 2 روش تهیه دمپخت مرغ با پلوپز دیجیتالی را به شما آموزش داده‌ایم. پخت این غذا با پلوپز دیجیتالی چند کاره بهترین روش می‌باشد زیرا دمپخت مرغ را با حرارت مناسب و در زمان مشخص می‌پزد. با نظرات خود ما را در بهبود مجله آشپزی ادمیلسون همراهی کنید.

این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟

0 / 5. 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *