بقچهخ بادمجان یکی از انواع پیش غذاهای ایرانی است که میتوان آن را در زمان کوتاه تهیه کرد. بقچه بادمجان خوشمزه و مجلسی، پیش غذای شیک ایرانی است که به علت وجود بادمجان میتوان آن را به عنوان محبوبترین پیش غذا نام برد. مواد میانی بقچه بادمجان غالباً از گوشت چرخ کرده میباشد، اما برخی از افراد ترجیح میدهند این غذا را با مرغ تهیه کنند. همچنین میتوان بقچه بادمجان خوشمزه را با ترکیبی از سبزیجات مقوی و سالم تهیه کرد. در این راهنما قصد داریم، صفر تا صدپخت بقچه بادمجان خوشمزه و اصیل ایرانی را به شما آموزش دهیم، بنابراین تا انتهای متن با ما همراه باشید.
مواد لازم برای پخت بقچه بادمجان خوشمزه
در بین صیفیجات بادمجان، یکی از پرکاربردترین و محبوبترینها میباشد که میتوان انواع غذاهای خوشمزه را با آن تهیه کرد. ممکن است برخی افراد به مصرف این سبزی پرخاصیت آلرژی داشته باشند که میتوان با برخی ادویه و مواد دیگر این آلرژی را برطرف کرد. در این بخش از مجله آشپزی ادمیلسون قصد داریم طرز تهیه بقچه بادمجان خوشمزه را به شیوه آسان به شما آموزش دهیم. در ادامه مواد لازم برای پخت این غذا را بیان کردیم.
مواد لازم |
مقدار مورد نیاز |
بادمجان گوشتی |
5 عدد |
پیاز |
2 عدد |
گوشت چرخ کرده |
100 گرم |
فلفل دلمهای |
1 عدد |
گوجه فرنگی |
3 عدد |
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه |
به میزان لازم |
موادی که در جدول بالا بیان کردیم مناسب برای 4 نفر میباشد، در صورت افزایش تعداد نفرات، مواد لازم را 2 یا 3 برابر کنید.
بقچه بادمجان در فرهنگ غذای ترکیهای نیز طرفداران زیادی دارد و برخی از افراد آن را در کنار برنج سرو میکنند. این غذای خوشمزه میتواند بهترین پیشنهاد برای پیش غذا و برگزاری میهمانی لاکچری باشد. چیدمان این غذا نمای زیبایی به سفره و میز غذاخوری شما میبخشد. در ادامه طرز تهیه بقچه بادمجان خوشمزه را مرحله با مرحله باهم بررسی میکنیم.
طرز تهیه بقچه بادمجان، مرحله به مرحله
پخت بقچه بادمجان نکات مهمی در بردارد که رعایت آنها کیفیت بالای غذا را رقم میزند. ممکن است برخی از افراد این غذا را به علت جذب بالای روغن انتخاب نکنند اما در اینجا راهکارهایی برای عدم جذب روغن بادمجان به شما ارائه میدهیم.
- ابتدا بادمجانها را به اندازه یکسان برش داده، سرخ کنید و کنار بگذارید.
- یک عدد پیاز را به وسیله خردکن به صورت ریز خرد کرده و سرخ کنید.
- سپس گوشت چرخ کرده،رب گوجه فرنگی و ادویه جات را به پیاز اضافه کنید.
- بادمجانها را به شکل بعلاوه + درون ظرف مناسب قرار دهید، مقداری از مواد گوشت را درون آن بریزید. از یک عدد خلال دندان برای نگه داشتن بادمجانها استفاده کنید.
- برای تهیه سس بقچه بادمجان، پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید، سپس گوجه را به حالت پوره در آورده و به پیاز اضافه کنید. بعد از اینکه آب گوجه تبخیر شد، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.
- سس را بر روی بقچه بادمجانها بریزید و به مدت 20 دقیقه با دمای 170 درجه سانتی گراد، درون فر قرار دهید. بعد از 20 دقیقه پیش غذای خوشمزه شما آماده سرو است. نوش جان.
همانطور که در بخشهای قبلی گفتیم در دسته صیفیجات بادمجان طرفداران زیادی دارد و میتوان انواع مختلفی از غذای اصلی و پیش غذا را با آن تهیه کرد.
نکات کلیدی
- بادمجانهای قلمی و کشیده را انتخاب کنید تا به راحتی شکل پذیر باشد.
- برای اینکه تلخی بادمجان را از بین ببرید، ابتدا برشهای بادمجان را در آب نمک به مدت 15 دقیقه قرار دهید.
- همچنین برای اینکه بادمجان روغن زیادی به خود جذب نکند، بهتر است به مدت 10 دقیقه آن را در آب بجوشانید.
- بادمجانها را با حرارت ملایم سرخ کنید.
- برای از بین رفتن بوی زهم گوشت مقداری دارچین به مواد میانی بقچه بادمجان اضافه کنید.
- برای پوره کردن گوجه فرنگی میتوانید از خرد کن برقی پر قدرت استفاده کنید.
- برای تزئین بقچه بادمجان خوشمزه و زیبا میتوانید از برش فلفل دلمهای و گوجه گیلاسی استفاده کنید.
سخن پایانی
پیش غذا بخش مهم مهمانی میباشد که میتوان با فینگر فودهای خوشمزه و زیبا و پیش غذاهای جذاب از مهمانها پذیرایی کرد. در این بخش از مجله آشپزی ادمیلسون یکی از خوشمزهترین و محبوبترین پیش غذاها یعنی بقچه بادمجان را با تمام نکات مهم و ترفندهای ویژه به شما آموزش دادهایم. در صورتی که آشپزخانه شما به فر مجهز نیست، میتوانید این غذا را با حرارت ملایم شعله گاز و درون دیگ تفلون بپزید. امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد.