انواع غذا با ساندویچ ساز را میتوان در دسته غذاهای فوری و خوشمزه قرار داد که در کمتر از 15 دقیقه قابل پخت است. جوجه کباب در ساندویچ ساز یکی از این غذاهای خوشمزه است که امروزه اکثر افراد پخت آن را جایگزین غذاهای فست فودی مضر کردهاند. به طور کلی تهیه جوجه کباب با روشهای مختلفی انجام میشود که در هر روش طعم غذا متفاوت است. مرسومترین چاشنی برای پخت جوجه کباب در ساندویچ ساز، ترکیب زعفران و آبلیمو میباشد که به خوبی باعث رفع بوی زهم مرغ میگردد. اگر شما هم به دنبال یک روش جدید برای پخت جوجه کباب هستید تا انتهای متن با ما همراه باشید.
مواد لازم برای پخت جوجه کباب در ساندویچ ساز
نام دیگری که برای این غذا میتوان در نظر گرفت، ساندویچ جوجه کباب است. در زمانی که تایم زیادی برای پخت غذا ندارید کافی است با طعم دار کردن سینه مرغ، غذای خوشمزه و فوری تهیه کنید. ساندویچ سازها دستگاههای محبوبی هستند که در ابتدا برای تهیه اسنک طراحی شدهاند، سپس صفحات دیگر با ویژگیهای خاص به آن افزوده شد. برای تهیه ساندویچ مرغ یا جوجه کباب با ساندویچ ساز بهتر است از صفحه گریل استفاده کنید. در ادامه مواد لازم برای پخت این غذای خوشمزه را در جدول قرار دادهایم.
مواد لازم |
مقدار مورد نیاز |
سینه مرغ |
300 گرم |
زعفران دم کرده |
2 قاشق غذاخوری |
آبلیمو |
1 قاشق غذاخوری |
پیاز |
1 عدد کوچک |
فلفل دلمه |
1 عدد کوچک |
برای مزه دار کردن جوجه کباب از مواد مختلفی مانند سبزیجات معطر، برای بوی خوش آن و از چاشنیهای مختلف مانند انواع سس برای بافت نرم جوجه کباب میتوانید استفاده کنید. در ادامه تمام مراحل پخت را به همراه نکات کلیدی مرحله به مرحله به شما آموزش دادهایم.
طرز تهیه جوجه کباب در ساندویچ ساز، مرحله به مرحله
چیزی که ساندویچ ساز را از روشهای دیگر پخت این غذا متمایز میکند، سرعت بالا و مغز پخت شدن آن است. حرارت المنت دستگاه ساندویچ ساز، به آرامی تکههای گوشت مرغ را میپز. اما در روش کباب کردن سنتی این کار به سرعت بالا انجام میشود و مغز گوشت تقریبا خام میماند. در ادامه باهم تمام مراحل را بررسی میکنیم.
- ابتدا مرغ را به اندازههای مساوی تقسیم و شستشو نمایید.
- پیاز و فلفل دلمه را به اندازه درشت خرد کرده و همراه با زعفران و آبلیمو درون ظرف مناسب بریزید.
- اکنون تکههای مرغ را به مواد پیاز اضافه کرده و کمی نمک بپاشید.
- تمام مواد را به خوبی باهم مخلوط کرده و روی آن را با سلفون یا پارچه مناسب بپوشانید و درون یخچال قرار دهید.
- سپس به مدت 2 ساعت به مواد استراحتدهید تا طعم زعفران و آبلیمو به خوبی به خرد مرغ برود.
- بعد از گذشت 2 ساعت صفحه گریل را بر روی دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید و آن را به پریز بزنید تا گرم شود.
- برای پخت جوجه کباب هم میتوانید از سیخ چوبی استفاده کنید، هم میتوانید تکههای مرغ را بر روی صفحه قرار دهید.
- در صورتی که از ساندویچ ساز ادمیلسون برای پخت این غذا استفاده میکنید ، حتما تمام صفحه را به صورت 180 درجه باز کنید. زیرا ممکن است بخار غذا یا آب موجود در صفحه به المنت رسیده و باعث خرابی آن شود.
- بعد از گذشت 10 دقیقه غذای شما آماده سرو است. نوش جان.
بعد از پخت غذا میتوانید چند عدد گوجه فرنگی که به صورت حلقهای خرد شده است را بر روی صفحه گریل قرار دهد تا طعم خوشمزه جوجه کباب در ساندویچ ساز را کامل کنید.
سخن پایانی
یکی از مزیتهایی که پخت جوجه کباب در ساندویچ ساز دارد، این است که میتوان در زمان محدود مقدار زیادی از این غذا را با کیفیت بالایی تهیه کرد. در این راهنما سعی کردیم به طور خلاصه و کامل بهترین طرز تهیه جوجه کباب در ساندویچ ساز را به شما آموزش دهیم. امیدواریم برایتان مفید بوده باشد. اما یکی از بهترین ساندویچسازهای موجود در بازار لوازم خانگی ایران، ساندویچ ساز چند کاره ادمیلسون میباشد که دارای 4 صفحه مجزا برای تهیه انواع غذا، شیرینی، فینگر فود مناسب است.