طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی؛ همراه با نکات کلیدی!

4.3
(4)

خمیر پیتزا یکی از اجزای اصلی پخت پیتزای خانگی می‌باشد که هر چه کیفیت خمیر بیشتر، پیتزای شما مرغوب‌تر خواهد بود. تهیه خمیر پیتزای خانگی برای پخت یک پیتزای حرفه‌ای، نیازمند رعایت برخی از نکات مهم و کلیدی می‌باشد. از چه نوع مایع خمیر باید استفاده کرد؟ چرا خمیر پف نمی‌کند. چرا خمیر پیتزای خانگی ترد و چسبنده نمی‌شود؟ این‌ها سوالاتی است که در هنگام پخت پیتزای خانگی ممکن است برای شما مطرح شود. در این بخش از مجله آشپزی ادمیلسون، بهترین روش پخت خمیر پیتزای خانگی برای تهیه یک پیتزای حرفه‌ای و خوشمزه را با تمام نکات کلیدی به شما آموزش می‌دهیم. تا انتهای متن با ما همراه باشید.

مواد لازم برای پخت خمیر پیتزای خانگی

ممکن است برای ساده‌ترین دستورالعمل‌ها نیاز به استفاده از مخمر داشته باشید. استفاده از این ماده کمی مهارت نیاز دارد که بتوان انواع خمیرهای شیرینی یا غذایی را با بافت نرم و منسجم تهیه کرد. در این بخش، مواد لازم برای پخت خمیر پیتزای خانگی را در قالب جدول در اختیار شما قرار داده‌ایم.

مواد لازم

مقدار مورد نیاز

آرد

3 پیمانه

خمیر مایه فوری

1 قاشق غذاخوری

روغن مایع

1/4 پیمانه

آب ولرم

1 پیمانه

نمک

1 قاشق چای خوری

شکر

1 قاشق چای خوری

یکی از مزیت‌هایی که خمیر پیتزای خانگی نسبت به خمیر پیتزای آماده دارد این است که می‌توان قطر آن را مطابق با سلیقه خود تهیه کرد. یا می‌توان از سبزیجات معطر در بافت خمیر نیز استفاده کرد. اما برای اینکه بافت خمیر به زیباترین شکل ممکن تشکیل شود باید از خمیر مایه مرغوب استفاده کنید. مهم‌ترین نکته‌ای که در خرید خمیر مایه باید در نظر بگیرید این است که حتما خمیر مایه بسته بندی را خریداری نمایید و از خرید خمیر مایه فله بپرهیزید. زیرا خمیر مایه‌ای که در مجاورت هوای آزاد باشد از مرغوبیت برخوردار نیست و به هیچ عنوان کیفیت ندارد.

خمیر <yoastmark class=

طرز تهیه خمیر پیتزای خانگی مرحله به مرحله

به کمک این دستور می‌توانید تمام مراحل پخت پیتزا از جمله خمیر پیتزای خانگی را به ساده‌ترین روش در خانه تهیه کنید. در قسمت بعدی تمام مراحل را به ترتیب بیان کردیم.

  1. ابتدا یک سوم از مقدار آب را درون ظرف مناسب بریزید.
  2. دقت کنید که آب باید حتما ولرم و در دمای 35 الی 40 درجه باشد. اینکار را به کمک دماسنج انجام دهید یا گرمای آب را با انگشت اندازه بزنید.
  3. مخمر و شکر را به آب اضافه کرده و مخلوط کنید. به طوری که دانه‌های شکر درون آب و خمیر مایه حل شود.
  4. شکر برای تغذیه مخمر می‌باشد و هیچ طعم شیرینی به خمیر پیتزای خانگی شما نمی‌بخشد.
  5. سپس نمک را به آرد اضافه و با هم مخلوط کنید.
  6. در مرحله بعدی روغن مایع را به آرد اضافه و خوب باهم مخلوط کنید.
  7. بعد از اینکه خمیر مایه عمل آمد و پف کرد، آن را به آرد اضافه کنید.
  8. سپس باقی مانده آب را کم کم به مخلوط آرد اضافه می‌کنیم.
  9. دقت کنید که به علت گلوتن متفاوت آردها باید آب به آرامی اضافه شود تا به مدار مورد نیاز برسد.
  10. ابتدا مواد را با قاشق هم مزنیم سپس از دست‌هایمان برای مخلوط کردن خمیر استفاده می‌کنیم.
  11. در صورتی که خمیر نیاز به آب داشت اضافه می‌کنیم و اگر کمی شل بود به آن آرد اضافه می‌کنیم.
  12. سپس خمیر پیتزای خانگی را به مدت 5 الی 7 دقیقه ورز دهید و آن را به شکل چونه در آورید. در ظرف مناسب قرار دهید و با سلفون یا پارچه روی خمیر را بپوشانید و بر روی کابیت به مدت 2 الی 3 ساعت استراحت دهید.
  13. بعد از گذشت 2 ساعت خمیر را مجدد ورز دهید تا پف آن بخوابد سپس قالب را چرب و خمیر را روی آن پهن کنید و مواد پیتزا را بریزید.
مطالعه بیشتر  تهیه پیتزا در فر برقی؛ 🍕خوشمزه و فوری

سوالات متداول

این دستور با آرد چند منظوره می‌باشد و اگر می‌خواهید آرد دیگری را جایگزین آن کنید، در ابتدا به مقدار کم استفاده کنید. برای مخلوط خمیر پیتزای خانگی نیازی به استفاده از همزن برقی نیست و با ورز دادن جزئی می‌توان خمیر را تهیه کرد. در ادامه برخی از سوالت پر تکرار در پخت خمیر پیتزای خانگی را باهم بررسی می‌کنیم.

  • کدام آرد برای خمیر پیتزای خانگی مناسب است؟
    آرد نان فانتزی نتیجه مطلوبی دارد.
  • آیا می‌توان روغن زیتون را جایگزین روغن زیتون کرد؟
    بله، فقط حتما از روغن بدون بو استفاده کنید.
  • آیا می‌توان خمیر مایه را با آرد مخلوط کرد؟
    اگر از سالم بودن آن مطمئن هستید، بله
  • ضخامت استاندارد خمیر پیتزای خانگی به چه صورت است؟
    سعی کنید ضخامت خمیر پیتزا نه خیلی نازک باشد نه خیلی ضخیم، قطر 1 سانت مناسب است.
  • مخلوط خمیر مایه درون یخچال باشد یا محیط آشپزخانه؟
    برای عمل آمدن خمیر مایه بهتر است آن را بر روی کابینت آشپزخانه قرار دهید، زیرا نیاز به هوای گرم دارد.
  • خمیر پیتزای خانگی چه مدت قابل نگهداری است؟
    این خمیر به مدت 3 روز در یخچال قابل نگهداری می‌باشد.
  • چگونه آن را در یخچال نگهداری کنیم؟
    برای نگهداری خمیر پیتزا در یخچال حتما پاکث زیپ کیپ را با روغن مایع یا هر روغن دیگری چرب کنید و خمیر را درون آن قرار دهید.
طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی راحت و فوری
بعد از گذشت 2 ساعت آن را درون قالب پهن کنید

سخن پایانی

تهیه انواع فست فود در خانه یکی از کارهای لذت بخش می‌باشد که می‌توان آن را به سادگی انجام داد. با تهیه خمیر پیتزای خانگی و انواع پیتزا، علاوه بر میل فست فود سالم و خانگی از صرف هزینه‌های غذای بیرون نیز جلوگیری می‌کنید. در این راهنما بهترین روش برای پخت خمیر پیتزای خانگی را به شما آموزش دادیم و سعی کردیم با طرح سوالات متداول ابهامات شما را در این زمینه برطرف سازیم. این دستور برای پخت انواع پیتزا با مواد مختلف و تهیه یک وعده غذای فست فودی سالم بسیار کاربردی می‌باشد. در صورتی که برای شما مفید بود، نظر خود را بیان کنید.

این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟

4.3 / 5. 4

2 دیدگاه برای “طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی؛ همراه با نکات کلیدی!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *