طرز تهیه پیتزا بدون فر با ماهیتابه (پیتزا تابه ای)

4.8
(4)

کمتر کسی پیدا می‌شود که به غذاهای فست فودی مخصوصا پیتزا علاقه نداشته باشد. انواع پیتزا از غذاهای مورد علاقه افراد، در تمام سنین است اما مصرف پیتزا بیرون از خانه می‌تواند هزینه‌های زیادی دربر داشته باشد. پس برای مدیریت بهتر هزینه‌ها و تجربه لحظات لذت بخش صرف پیتزا ، بهتر است این غذا را در خانه تهیه کنید. در صورتی که به فر یا توستر دسترسی ندارید، می‌توانید پیتزا بدون فر با ماهیتابه را به سادگی تهیه کنید. در این راهنما می‌خواهیم طرز تهیه پیتزا در ماهیتابه را به شما آموزش دهیم. اگر به دنبال نکات و ترفندهای ویژه برای تهیه پیتزا بدون فر هستید، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای پخت پیتزا بدون فر

تهیه پیتزا ایتالیایی در خانه بسیار راحت و امکان پذیر است که فقط به صبر و مهارت کافی نیاز دارید. زمان مناسب برای تهیه پیتزا ایتالیایی خانگی، 20 دقیقه می‌باشد. این راهنما بهترین دستور پخت پیتزا بدون فر است که روی آن برشته و ترد و داخل پیتزا نرم و پف کرده می‌شود. برای تهیه این غذای سریع و خوشمزه، موادی که در جدول زیر قرار دارد را تهیه کنید.

مواد لازم

مقدار مورد نیاز

خمیر پیتزا

1 عدد

پپرونی

300 گرم

فلفل دلمه‌ای

1 چهارم یک عدد

پنیر موزارلا

1/5 پیمانه

سس گوجه فرنگی

3 قاشق سوپ خوری

ذرت

به میزان لازم

زیتون سیاه

به میزان لازم

گوجه گیلاسی

به میزان لازم

یکی از ترفندهایی که هنگام تهیه پیتزا بدون فر باید در نظر بگیرید این است که مواد را به مقدار مناسب تهیه کرده و آن‌ها را به ابعاد استاندارد خرد کنید. در صورتی که مواد بیشتر از حد معمول ریز یا درشت خرد شود ممکن است کیفیت پیتزا را تغییر دهد. همچنین در صورتی که ترجیح می‌دهید خمیر پیتزا را خودتان آماده کنید، بهتر است از مخمر فوری و آرد با کیفیت و قوی استفاده کنید.

مطالعه بیشتر  طرز تهیه پیتزا خانگی خوشمزه در فر و توستر

طرز تهیه <yoastmark class=

طرز تهیه پیتزا بدون فر(تابه‌ای) مرحله به مرحله!

پپرونی، قارچ و پنیر موزارلا همیشه یک ترکیب خاص برای انواع پیتزا می‌باشد. اگر می‌خواهید که پیتزای بدون فر شما با بهترین کیفیت پخته شود، سعی کنید هنگام خرید سس گوجه فرنگی، سس ایتالیایی و مرغوب را انتخاب کنید. برای تهیه پیتزا بدون فر در ماهیتابه تمام مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.

  1. ابتدا تمام مواد را به اندازه مناسب خرد می‌کنیم.
  2. از آن‌جایی که قرار است پیتزای خوشمزه بدون فر و در ماهیتابه با حرارت ملایم اجاق گاز پخته شود، لازم است که قبل از چیدن بر روی خمیر پیتزا کاملا پخته شود.
  3. پپرونی را به صورت حلقه‌ای خرد کنید و با کمی روغن مایع تفت دهید.
  4. قارچ را نیز به اندازه مناسب نه خیلی ضخیم نه خیلی نازم خرد کنید و در ماهیتابه با کمی روغن و آبلیمو تفت دهید. آبلیمو از سیاه شدن قارچ جلوگیری می‌کند.
  5. سپس فلفل دلمه را به صورت نگینی خرد کنید.
  6. بعد از اینکه آب میان بافتی قارچ از بین رفت، فلفل دلمه‌ای خرد شده را به آن اضافه کرده و مجدد تفت دهید تا سرخ شوند.
  7. بعد کف ماهیتابه را با روغن مایع یا روغن جداکننده چرب کنید.
  8. خمیر پیتزا را درون ماهیتابه قرار دهید و مقداری از سس گوجه را به تمام قسمت‌های آن بزنید.
  9. سپس مقداری از پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا را روی خمیر می‌ریزیم.
  10. و بعد به ترتیب پپرونی و قارچ و فلفل دلمه‌ای را به خمیر اضافه کنید.
  11. به اصطلاح فیلینگ یا مواد میانی پیتزا را به مقدار مناسب می‌ریزیم.
  12. سپس بقیه پنیر را ریخته و با زیتون، گوجه گیلاسی و ذرت تزئین کنید.
  13. به کمک یک شعله پخش کن، ماهیتابه را بر روی حرارت بسیار ملایم اجاق گاز قرار دهید.
  14. وقتی همه پنیرها ذوب شد پیتزا بدون فر شما آماده سرو است.

همچنین می‌توانید انواع کالباس یا گوشت مرغ را جایگزین پپرونی کنید.

سخن پایانی

بسیاری از مردم این تصور را دارند که برای تهیه پیتزا در خانه حتما باید به فر برقی یا انواع توستر و آون سولار هوشمند دسترسی داشته باشند. ما در این راهنما می‌خواهیم با دستور بسیار ساده‌ای که به شما آموزش داده‌ایم ثابت کنیم که همیشه به ابزارهای پیشرفته نیازی نیست و می‌توان از کمترین امکانات برای خلقت یک وعده غذای خوشمزه نیز استفاده کرد.

این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟

4.8 / 5. 4

1 دیدگاه برای “طرز تهیه پیتزا بدون فر با ماهیتابه (پیتزا تابه ای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *