جوجه کباب خانگی در 15 دقیقه

3
(2)

بوی خوش زعفران و مرغ کبابی از بچگی در ذهن همه ما حک شده‌ است. اما پخت جوجه کباب با آون سولار یا توستر را معدود آشپزهای حرفه‌ای تجربه کرده‌اند. ولی مسلما در آپارتمان‌های کوچک و بدون حیاط و تراس، کبابی کردن جوجه کباب برای همسایه‌ها آزار دهنده می‌باشد. بهترین روش استفاده از فربرقی، آون سولار یا توستر است. در این مقاله طرز تهیه جوجه کباب خانگی را به شما آموزش داده‌ایم، با ما همراه باشید.

پخت جوجه کباب در خانه، بدون بو و دود

این غذا به علت خوش طعم بودن و دستور پخت راحت، طرفداران زیادی دارد و در اکثر مواقع آقایان مسئولیت پخت آن را در طبیعت به عهده می‌گیرند. شاید برای شما نیز پیش آمده باشد که بعد از پخت جوجه کباب متوجه بافت سفت آن شده باشید. یا حتی خشکی بیش از حد این غذا، اشتهای شما را کور کرده باشد.

همچنین ممکن است گاهی مواقع برای وعده نهار یا شام ترجیح دهید که جوجه کباب بپزید ولی نبود فضای مناسب شما را از این کار منع کرده است. ولی برای پخت جوجه کباب خانگی فقط کافیست از فربرقی، توستر یا آون سولار آشپزخانه استفاده کنید. از مزایای استفاده از لوازم برقی بجای منقل و ذغال به موارد زیر اشاره شده است.

  • پخت سریع و راحت جوجه کباب در خانه
  • بدون بوی دود
  • بافت نرم و خوش پخت
  • تنظیم زمان و دمای پخت
  • استفاده از سیخ چوبی بجای سیخ فلزی

با استفاده کردن از انواع چاشنی غذا گاها جوجه کباب خانگی شما به اندازه‌ای لذیذ می‌شود که تشخیص آن از جوجه کباب رستورانی دشوار است.

ویدیو پخت جوجه کباب توسط سر آشپز حمیدرضا رنجبر

در این ویدیو حمیدرضا رنجبر سرآشپز حرفه‌ای، جوجه کباب را به راحتی در دستگاه اون سولار آماده می‌کند.

حال که طرز تهیه جوجه کباب در توستر با سیخ چوبی را مشاهده کردید، در ادامه توضیحات تکمیلی برای پخت این غذای خوشمزه را مطالعه کنید.

مواد لازم برای پخت جوجه کباب

جوجه کباب به همراه مخلفات دیگر مانند سالاد فصل و پیاز کبابی از آن غذاهای جذاب است که هر کسی توان رد کردن آن را ندارد. از آنجایی که اکثر اعضای خانواده به این غذا علاقه دارند، یادگیری یک دستور کامل و جامع که به وسیله آن بتوانیم سینه مرغ را خوش طعم و آبدار کنیم ضروری می‌باشد. علاوه بر این دستور پخت، المنت حرارتی آون سولار یا فر برقی و پوشش داخلی آن، نقش مهمی در بافت نرم جوجه کباب دارد. مواد لازم برای پخت این غذای بی نظیر در ادامه عنوان شده‌ است.

  • سینه مرغ 1 کیلوگرم
  • لیمو ترش تازه 3 عدد
  • پیاز متوسط 2 عدد
  • زعفران دم کرده 1/2 استکان
  • ماست چکیده 1 قاشق غذا خوری
  • سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • فلفل دلمه‌ای 1 عدد
  • فلفل سبز به میزان دلخواه
مطالعه بیشتر  طرز تهیه خورش فسنجون با مرغ 🐔 در پلوپز دیجیتالی

این دستور پخت را برای زمانی که فرصت آشپزی ندارید و می‌خواهید انواع غذا با مرغ به صورت فوری و خوشمزه تهیه کنید به خاطر بسپارید. طعم دار کردن مرغ در بازه زمانی 30 دقیقه الی 2 ساعت می‌باشد. موادی که در بالا گفته شده است کاملاً سلیقه‌ای است و می‌توانید آن را کم و زیاد یا حتی حذف کنید. ماست چکیده و سس مایونز باعث چرب شدن جوجه کباب و بافت نرم آن می‌شود.

جوجه کباب در آون سولار آشپزخانه
جوجه کباب همراه با سیب زمینی و سالاد و مخلفات دیگر بهترین گزینه برای شام

طرز تهیه مرحله به مرحله

در این دستور پخت نیازی به حضور شما به صورت مداوم در آشپزخانه نیست و بعد از اینکه جوجه کباب را درون سینی آون سولار قرار دادید، با تنظیم تایمر آن، با خیال راحت به کارهای دیگر خود رسیدگی کنید. پخت جوجه کباب خانگی با آون سولار دنیای جدیدی از آشپزی مدرن را به شما نشان می‌دهد. برای پخت این غذای خوشمزه و فوری تمام مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.

  1. بعد از شستشو مرغ، آن را درون ظرف گودی ریخته و زعفران را به آن اضافه کنید.
  2. <span;”>مرغ و زعفران را خوب باهم مخلوط کنید و به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید تا عطر و طعم زعفران به خورد مرغ برود.
  3. آب لیمو ترش، سس مایونز و دیگر مواد را به پیاز اضافه و مخلوط کنید.
  4. اجازه دهید که مرغ به مدت 1 ساعت درون مواد مرینیت بماند.
  5. همچنین می‌توانید بدون سیخ چوبی آن را درون سینی آون سولار بچینید.
  6. <span;”>سپس سینی را درون فر برقی یا آون سولار قرار داده و از پنل دیجیتالی برنامه گریل جوجه کباب را انتخاب کنید.
  7. <span;”>تایمر و دمای این برنامه به صورت پیش فرض تنظیم می‌باشد.

برای اینکه اسید آبلیمو مانع سفت شدن جوجه کباب شود، مقداری روغن زیتون به مواد مرینیت آن اضافه کنید.

طرز تهیه جوجه کباب در خانه با فر برقی

مخلفات کنار جوجه کباب

  • لیمو ترش تازه
  • آب نارنج
  • سبزیجات تازه
  • گوجه کبابی
  • پیاز با سبزی خشک
  • فلفل سیاه
  • ترشی کلم
  • خیارشور
  • جعفری
  • زیتون معمولی
  • زیتون پرورده

ساده ترین روش پخت جوجه کباب خانگی

درست است که روش طعم دار کردن جوجه کباب برای پخت با ذغال یا آون سولار یکی است، اما سرعت تهیه این غذا با آون سولار یا فربرقی بیشتر است. همچنین بافت جوجه کباب به علت آب انداختن آن درون سینی نرم‌تر، و طعمش لذیذتر است. طرز تهیه جوجه کباب با آون سولار، یک دستور فوق العاده برای غذای اصلی در مهمانی می‌باشد. استفاده از آون سولار ادمیلسون در پخت غذا، لذت آشپزی را دو چندان می‌کند. این دستگاه علاوه بر جوجه کباب، به برنامه‌های دیگری نیز مجهز می‌باشد که می‌توانید مشخصات آن را در صفحه آون سولار ادمیلسون مشاهده کنید.

قیمت و خرید آون سولار ادمیلسون
قیمت و خرید آون سولار ادمیلسون

این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟

3 / 5. 2

2 دیدگاه برای “جوجه کباب خانگی در 15 دقیقه

    • بهار تلخابی گفته:

      در صورتی که بخواین در منزل بدون دود و در زمان کمتری جوجه کباب بپزید، می‌تونید از آون سولار برای این کار استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *