نحوه استفاده از ساندویچ ساز چند کاره

4.3
(6)

بعد از یک روز پر مشغله کاری، تهیه یک وعده غذای فوری کمی دشوار است. پخت و آماده سازی غذا در ساندویچ ساز چند کاره، یکی از کارهای لذت بخش در آشپزی می‌باشد. با پیشرفت تکنولوژی و مدرنیته شدن لوازم خانگی، روند آشپزی آسان‌تر و سریع‌تر شده‌است. تولیدکنندگان این دستگاه، با اضافه کردن سینی‌های گریل، پنکیک، پتی فور، وافل، دونات، بیسکویت ساز به ساندویچ ساز چندکاره باعث تنوع و عملکرد بیشتر آن شده‌اند. در این مطلب به نحوه استفاده از ساندویچ ساز چندکاره اشاره می‌کنیم.

آموزش استفاده از ساندویچ ساز

استفاده از ساندویچ ساز‌ها در همه مدل‌های آن مشابه است و تفاوت و نوع عملکرد آن‌ها در تعداد و نوع صفحات می‌باشد. در ادامه به نکات کلی در خصوص نحوه راه‌اندازی و استفاده از ساندویچ ساز چند کاره اشاره می‌کنیم.

  1. صفحات ساندویچ ساز چندکاره را با اسفنج نرم و مایع ظرفشویی شستشو، سپس خشک نمایید.
  2. دفترچه راهنمای محصول را مطالعه نمایید.
  3. با فرچه مخصوص صفحات ساندویچ ساز را با روغن یا کره چرب نمایید.
  4. در هنگام استفاده از دستگاه آن را روی سطح صاف قرار دهید.
  5. از ورود مایعات به درون ساندویچ ساز جلوگیری نمایید.
  6. از استفاده در مجاورت یخچال و اجاق گاز خودداری نمایید.
  7. دوشاخه دستگاه را مستقیماً به پریز برق متصل نمایید.
  8. در اولین استفاده از این دستگاه، به دلیل روغن موجود در قطعات شاهد دود خواهید بود که بعد از گذشت دقایقی از بین خواهد رفت.
  9. بعد از روشن شدن چراغ سبز ساندویچ را درون آن قرار دهید.
  10. در هنگام استفاده از سینی گریل، درب ساندویچ ساز باید بطور 180 درجه باز باشد.
  11. مواد مورد استفاده در ساندویچ ساز بیش از ظرفیت آن نباید.
  12. دقت کنید که کابل برق به دور دستگاه نپیچید. این عمل باعث قطعی و کاهش طول عمر کابل می‌شود.

ساندویچ ساز چند کاره برای تهیه انواع اسنک و پخت کوکو و کیک مناسب است. همچنین با صفحه گریل می‌توان ماهی، مرغ، گوشت و سبزیجات را کبابی یا به اصطلاح گریل کرد. اگر طرفدار بیسکوییت یا کیک‌های پنجره‌ای هستید صفحات وافل برای این کار بسیار مناسب هستند.

مطالعه بیشتر  طرز تهیه اسنک میگو و سبزیجات با ساندویچ ساز

خرید اقساطی ساندویچ ساز

نحوه استفاده و تمیز کردن ساندویچ ساز چند کاره
نحوه استفاده و تمیز کردن ساندویچ ساز چند کاره

نکات استفاده از ساندویچ ساز

به دلیل پوشش نچسب صفحات ساندویچ ساز چند کاره، تمیز کردن آن بسیار راحت و آسان می‌باشد. بلافاصله بعد از اتمام کار، برای تمیز کردن ساندویچ ساز اقدام کنید. نظافت مرتب و بموقع باعث افزایش طول عمر صفحات و بهبود عملکرد دستگاه می‌شود. همچنین از رشد باکتری‌ها در صفحات و بدنه دستگاه ساندویچ ساز جلوگیری می‌شود. در این بخش به نحوه تمیز کردن ساندویچ ساز چند کاره ایرانی اشاره کرده‌ایم.

  1. دوشاخه ساندویچ ساز را از پریز برق جدا کنید.
  2. صبر کنید تا دستگاه خنک شود.
  3. صفحات ساندویچ ساز را از دستگاه جدا نمایید.
  4. در هنگام تمیز کردن ساندویچ ساز چند کاره، دقت کنید تکه‌های نان و مواد غذایی درون دستگاه باقی نمانده باشد.
  5. برای شستشوی صفحات ساندویچ ساز از اسفنج نرم و مایع ظرفشویی استفاده نمایید.
  6. برای تمیز کردن داخل ساندویچ ساز از یک پارچه نرم و مرطوب استفاده نمایید.
  7. برای تمیز کردن دستگاه، از اجسام تیز مانند چاقو استفاده نکنید زیرا باعث از بین رفتن پوشش نچسب آن می‌شود.
  8. اگر تمیز کردن ساندویچ ساز را فراموش کرده‌اید و مواد به آن چسبیده است، مقداری روغن روی صفحه آن بریزید و دستگاه را چند دقیقه روشن نمایید تا گرم شود.
  9. برای تمیز کردن بدنه ساندویچ ساز از دستمال مرطوب استفاده نمایید.

سخن پایانی

در این مطلب با نحوه استفاده و روش‌های تمیز کردن دستگاه ساندویچ ساز چند کاره آشنا شده‌اید. همانطور که اشاره شد با رعایت نکات بیان شده در این مقاله تهیه غذا با این دستگاه بسیار آسان و جذاب است. با استفاده از ساندویچ‌ ساز قادر خواهید بود تا از مواد غذایی سالم‌ با تنوع بیشتری بهره ببرید. با کمی خلاقیت در آشپزی و استفاده از لوازم برقی پرکاربرد، می‌توانید غذا‌های بسیار جذاب و خوش طعمی برای خانوادتان تهیه و از آن لذت ببرید.

این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟

4.3 / 5. 6

1 دیدگاه برای “نحوه استفاده از ساندویچ ساز چند کاره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *