طرز تهیه وافل خانگی ترد و خوشمزه؛ با ساندویچ ساز

5
(1)

تهیه انواع میان وعده‌های فوری برای گذراندن یک عصر دل انگیز بسیار لذت بخش است که اکثر خانم‌های خانه دار به آن علاقه دارند. وافل خانگی خوشمزه به همراه فوم خامه و برش‌های میوه تازه، از ترکیب‌های خوشمزه ایست که نمی‌توان آن را رد کرد. حالا شاید این سوال برایتان مطرح باشد که به طور کلی وافل چیست؟ و برای تهیه  ان به چه دستگاهی نیاز است؟ ما در این راهنما طرز تهیه وافل خانگی با دستگاه ساندویچ ساز را به همراه تمام نکات مهم آن به شما آموزش می‌دهیم. برای آشنایی بیشتر با این خوراکی جذاب با ما همراه باشید.

وافل چیست؟

وافل یک غذای محبوب برای صبحانه است که در مدت زمان کوتاهی آماده می‌شود. این خوراکی متشکل از بیسکوییت ترد و تازه و انواع میوه‌ها می‌باشد.می‌توان ترکیب روی وافل را به طور سلیقه‌ای انتخاب کرد، اما اکثر افراد آن را با نوتلا، توت فرنگی و موز میل می‌کنند. برای تهیه وافل خانگی خوش عطر و طعم در ابتدا باید دستگاه مناسب آن یعنی وافل ساز را خریداری کنید. دستگاه وافل ساز به تنهایی می‌تواند، انواع وافل ترد و خوشمزه را برای شما بپزد. امروزه در بازار لوازم خانگی شاهد انواع مختلفی از دستگاه چند کاره هستیم. ساندویچ ساز چند کاره که به صفحه وافل نیز مجهز باشد، به خوبی از پس پخت این میان وعده جذاب برمی‌آید. این صفحه فلزی دارای خانه‌های یک اندازه کوچک است که به لایه نازکی از خمیر وافل اجازه می‌دهد تا به صورت یکنواخت بپزد و ترد شود.

انواع وافل خانگی خوشمزه
انواع وافل خانگی خوشمزه

مواد لازم برای تهیه وافل خانگی ترد

تهیه وافل خانگی با مواد بسیار محدودی انجام می‌شود اما حساسیت بالایی دارد. مثلا برای اینکه خمیر شما بیش از حد رقیق نشود باید مقدار کافی کره و شیر استفاده کنید. در جدول زیر مواد لازم برای تهیه وافل خوشمزه خانگی مناسب 4 نفر قرار دارد.

مواد لازم

مقدار مورد نیاز

آرد قنادی

1 پیمانه

بکینگ پودر

1 قاشق چای خوری

شکر

1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ

1 عدد

کره

30 گرم

شیر

3 پیمانه

وانیل

نوک قاشق چای خوری

نوتلا

4 قاشق غذاخوری

توت فرنگی و موز

به مقدار لازم

در صورتی که می‌خواهید این خوراکی را برای تعداد نفرات بیشتری تهیه کنید، از ضرب کردن مواد بپرهیزید و مواد را 4 نفر 4 نفر افزایش دهید.

طرز تهیه وافل خانگی خوشمزه با نوتلا

عطر و طعم وافل شباهت زیادی به پنکیک دارد با این تفاوت که وافل در ابعاد متفاوت و به صورت پنجره‌ای پخته می‌شود. برای مخلوط کردن مواد وافل بهتر است از یک وسیله برقی مانند میکسر یا خردکن با دیسک امولسیون ساز استفاده کنید. هر چه مواد را به صورت یک دست مخلوط کنید کیفیت و بافت وافل بهتر می‌شود. در ادامه تمام مراحل تهیه وافل خانگی خوشمزه با نوتلا و توت فرنگی را به شما آموزش داده‌ایم.

  1. در مرحله اول 30 دقیقه قبل از آغاز رسپی، تمام مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.
  2. سپس تخم مرغ را درون ظرف میکسر ریخته و خوب هم بزنید.
  3. تخم مرغ را با دور تند هم بزنید.
  4. شیر و کره را به تخم مرغ اضافه کنید و مجددا هم بزنید.
  5. آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و در ظرف مناسبی 3 بار الک کنید.
  6. سپس شکر و وانیل را به آرد اضافه و خوب مخلوط کنید.
  7. مواد آرد را به آرامی به مواد تخم مرغ اضافه کنید و با دور کند میکسر هم بزنید.
  8. بعد از اینکه خمیر وافل خانگی شما به صورت یک دست باهم مخلوط شد ان را کنار بگذارید و دستگاه ساندویچ ساز با صفحه وافل را به برق بزنید تا گرم شود.
  9. از خمیر وافل به اندازه یک ملاقه کوچک درون صفحه وافل بریزید.
  10. دقت کنید که مواد به اندازه مناسب درون صفحه ریخته شود. در صورتی که مواد زیاد بریزید اضافه آن از کناره دستگاه خارج می‌شود که این مورد، ایمنی دستگاه را به خطر می‌اندازد.
  11. بعد از گذشت 5 دقیقه وافل خانگی ترد و خوشمزه شما آماده سرو است. آن را با نوتلا و اسلایس توت فرنگی و موز تزئین کنید.
مطالعه بیشتر  طرز تهیه اسنک میگو و سبزیجات با ساندویچ ساز
طرز تهیه وافل خانگی با نوتلا و توت فرنگی
طرز تهیه وافل خانگی با نوتلا و توت فرنگی

طرز تهیه وافل خانگی بدون دستگاه

اگر آشپزخانه شما به دستگاه ساندویچ ساز چند کاره با صفحه وافل ساز مجهز نیست، نگران نباشید. زیرا می‌توان این میان وعده جذاب را بدون دستگاه در ماهیتابه تهیه کرد. برای این کار فقط کافی است که یک ماهیتابه نسوز با پوشش چدن یا تفلون داشته باشید و مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.

  1. بعد از اینکه مواد وافل شما اماده شد، یک ماهیتابه را بر روی حرارت مستیقیم شعله گاز قرار دهید تا گرم شود.
  2. حرارت را بر روی کم قرار دهید.
  3. بعد از اینکه ماهیتابه به خوبی داغ شد، یک ملاقه کوچک از مواد را وسط ماهیتابه بریزید.
  4. اجازه دهید تا مواد با حرارت بسیار ملایم فرم بگیرد.
  5. بعد از اینکه بر روی سطح وافل حباب‌های ریز دیدید باید آن را برگردانید.
  6. اجازه دهید تا طرف دیگر وافل نیز پخته شود.
  7. سپس آن را در ظرف مناسب قرار دهید و با نوتلا و میوه تزئین کنید.

برای تهیه وافل خانگی در ماهیتابه نیازی به استفاده از هیچ روغنی نیست. این خوراکی بدون روغن تنها با حرارت ملایم شعله گاز می‌پزد.

روز جهانی وافل را جشن بگیریم

در این راهنما طرز تهیه وافل خانگی خوشمزه و ترد را با دستگاه ساندویچ ساز چند کاره و ماهیتابه آموزش دادیم. 24 آگوست که روز جهانی وافل است می‌توانیم تجربه لذت بخش تهیه وافل را با اطرافیان به اشتراک بگذارید. وافل نوعی خوراکی خوشمزه و آسان است که به خوبی می‌توان در روز جهانی آن را تهیه و سرو کرد. در این روز می‌توانید یک ماجراجویی از جنس وافل را تجربه کنید. انواع وافل از فرهنگ‌های مختلف را بشناسید. برای صبحانه، وافل آمریکایی با تکه‌هایی از بیکن و قارچ سرخ شده را تهیه کنید و این روز را جشن بگیرید.

این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟

5 / 5. 1

2 دیدگاه برای “طرز تهیه وافل خانگی ترد و خوشمزه؛ با ساندویچ ساز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *