طرز تهیه اسنک گوشت و قارچ با ساندویچ ساز

5
(1)

برای تهیه یک اسنک خوشمزه و فوری می‌توانید از دستگاه ساندویچ ساز استفاده کنید. اسنک گوشت و قارچ به عنوان میان وعده یا وعده شام طرفداران زیادی دارد. طرز تهیه اسنک گوشت که یکی از پرطرفدارترین، خوشمزه ترین و جذاب‌ترین میان وعده‌ها می‌باشد، گزینه خوبی برای آشپزی سریع و آسان است. برای آشنایی با دستور پخت اسنک گوشت و قارچ با دستگاه ساندویچ ساز تا انتهای متن با ما همراه باشید.

اسنک گوشت و قارچ، یک وعده غذایی سالم!

خیلی از افراد غذای فست فودی را به علت وجود سوسیس و کالباس ناسالم انتخاب نمی‌کنند. به آن دسته از عزیزانی که غذای سالم اولویت انتخاب‌ آن‌هاست، اسنک گوشت و قارچ را پیشنهاد می‌کنیم. انواع اسنک از تنوع بالایی برخوردار است و تقریبا در سراسر جهان بیش از هزاران نوع رسپی برای پخت آن وجود دارد. این وعده غذایی جذاب به علت پروتئین و آهن موجود در گوشت چرخ کرده و قارچ، بسیار سالم و مغذی است. اگر برای درست کردن غذا عجله دارید، می‌توان گفت که برای طرز تهیه اسنک گوشت و قارچ با ساندویچ ساز زمان کمتری را در آشپزخانه سپری می‌کنید.

روش‌های تهیه اسنک متفاوت است ولی معمولا برای پخت اسنک از دستگاه ساندویچ ساز استفاده می‌کنند. ما در مقاله طرز تهیه انواع اسنک با ساندویچ ساز پخت 3 اسنک معروف را با دستگاه اسنک ساز به طور کامل شرح داده‌ایم. در ادامه با آموزش پخت اسنک گوشت چرخ شده با قارچ به صورت مرحله به مرحله همراه باشید.

طرز تهیه اسنک گوشت و قارچ مرحله به مرحله
طرز تهیه اسنک گوشت و قارچ مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه اسنک گوشت و قارچ

تهیه اسنک کاملاً سلیقه‌ای می‌باشد و شما می‌توانید در پخت هر کدام از آن‌ها علاوه بر مواد اصلی، از مواد دیگری که در طعم بهتر آن موثر است استفاده کنید. طرز تهیه اسنک قارچ و گوشت نیز از این قاعده مستثنا نمی‌باشد. خانم‌های باسلیقه در کنار مواد اسنک گوشت و قارچ، گاهاً از چیپس یا خلال سیب زمینی نیز استفاده می‌کنند. همچنین برای بوی خوش آن آویشن و سبزی‌های معطر گزینه مناسبی است. در ادامه مطلب مواد مورد نیاز برای پخت اسنک گوشت و قارچ برای 4 نفر را باهم بررسی می‌کنیم.

گوشت چرخ شده 300 گرم
نان تست 1 بسته
پنیر پیتزا به مقدار لازم
پیاز متوسط 1 عدد
قارچ 10 عدد
فلفل دلمه 1 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
رب گوجه 1 ق غ

اگر به اسنک با پنیر فراوان علاقه دارید، توجه کنید که بیشتر از حد مجاز نریزید تا مقدار اضافه آن از اسنک بیرون نزند و باعث آسیب دیدن دستگاه ساندویچ ساز نشود.

خرید اقساطی ساندویچ ساز

طرز تهیه اسنک گوشت و قارچ مرحله به مرحله

مدت زمانی که برای تهیه اسنک قارج و گوشت باید در نظر بگیرید 20 دقیقه‌ می‌باشد.

مرحله اول، آماده سازی مواد اسنک گوشت

  1. در ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد و با کمی روغن سرخ کنید.
  2. بعد از اینکه پیاز سبک شده و به رنگ طلایی در آمد، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.
  3. سپس فلفل دلمه‌ای نمک و ادویه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود.
  4. در این مرحله قارچ‌هایی که از قبل سرخ کردید و آب آن کاملا گرفته شده را به مخلوط اضافه کنید.

مرحله دوم، آماده سازی دستگاه اسنک ساز

  1. دستگاه ساندویچ ساز را به برق بزنید تا گرم شود.
  2. سپس صفحه اسنک ساز را کمی چرب کرده و اجازه دهید کمی داغ شود.
  3. سپس نان تست‌ها را بر روی آن بچینید و روی آن ها را با یک لایه نازک سس کچاپ بپوشانید.
  4. در این مرحله مواد گوشت و پنیر پیتزا را لایه به لایه روی نان تست بریزید.
  5. نان تست بعدی را بر روی آن قرار دهید و درب دستگاه را ببندید.
مطالعه بیشتر  طرز تهیه سمبوسه با نان لواش در ساندویچ ساز!

بعد از گذشت 7 الی 10 دقیقه، اسنک شما آماده سرو است، نوش جان.

اسنک گوشت و قارچ غذای رژیمی در ساندویچ ساز
اسنک گوشت و قارچ غذای رژیمی در ساندویچ ساز

خواص قارچ در اسنک گوشت چیست؟

قارچ یکی از مواد اصلی تشکیل دهنده اسنک گوشت و قارچ می‌باشد که دارای فوائد فراوان است. این گیاه که سبزینه ندارد و برای رشد، از گیاهان اطرافش مواد مغذی را جذب می‌کند دارای رنگ و بافت مختلفی است. از خواص قارچ، پیشگیری از انواع سرطان، دیابت و کلسترول بالا می‌باشد. همچین افرادی که درصدد کاهش وزن و رژیم غذایی هستند، مصرف قارچ گزینه خوبی برای کاهش وزن است.

پس وجود قارچ باعث شده تا کالری اسنک گوشت کاهش یافته و به عنوان یک غذای رژیمی و سالم شناخته شود. فقط بهتر است قبل از استفاده، آن را کاملاً ضدعفونی کرده تا از بروز هر گونه حساسیت جلوگیری شود. اگر به خوردن ساندویچ های مقوی و سالم علاقه دارید، پیشنهاد می کنیم از مقاله طرز تهیه اسنک میگو و سبزیجات نیز بازدید کنید.

نکاتی که باعث می‌شود قارچ آب نیاندازد

درست است که قارچ برای تهیه انواع پیتزا و اسنک بسیار مناسب است. اما اگر آن را به روش صحیح طبخ نکنید، باعث خراب شدن غذای شما خواهد شد. قارچ به علت بافت خاصی که دارد بعد از قرار گرفتن در برابر حرارت، مقدار زیادی آب از دست داده و باعث خیس شدن خمیر پیتزا یا نان تست اسنک می‌شود. پس برای اینکه چنین مواردی برای شما پیش نیاید، حتماً نکاتی که در ادامه عنوان شده است را رعایت کنید.

  1. در انتخاب قارچ دقت لازم را به کار ببرید. قارچ‌هایی که سیاه هستند را کنار بگذارید و قارچ‌های تازه را جدا کنید. همچنین قارچ‌هایی که ساقه آن به بدنه کاملاً چسبیده باشد سالم‌تر هستند.
  2. قبل از اینکه پوست قارچ را بگیرید، آن را درون ظرف گود بریزید و با 1 قاشق آبلیمو شستشو دهید تا کاملاً سفید شود.
  3. برای اینکه بافت قارچ در اسنک و پیتزا حفظ شود، آن را به صورت یک اندازه و برش‌های مناسب بزنید.
  4. قارچ‌های برش داده شده را درون ماهیتابه بریزید و با کمی روغن زیتون تفت دهید.
  5. برای تفت دادن شعله اجاق گاز را کم کنید تا با حرارت ملایم تمام آب موجود در قارچ تبخیر شود، اینکار علاوه بر اینکه در طعم عالی قارچ نقش مستقیم دارد، بافت آن را نیز برای پخت اسنک و پیتزا حفظ می‌کند.

با رعایت نکات بالا، نان تست به هیچ وجه خیس نشده و ساندویچ اسنک گوشت و قارچ شما ترد و خشک می‌ماند.

نکات تفت دادن قارچ در اسنک گوشت و قارچ
نکات تفت دادن قارچ در غذا

پیشنهاد ما برای طرز تهیه اسنک گوشت با ساندویچ ساز

حال که با طرز تهیه اسنک گوشت با اسنک ساز آشنا شدید وقت آن است که منوی غذایی خود را متنوع کنید. زیرا این غذای خوش طعم برای وعده ناهار و شام بسیار مناسب است. همچنین برای طرز تهیه اسنک گوشت با ساندویچ ساز، ما به شما دستگاه ساندویچ ساز چند کاره را پیشنهاد می‌دهیم. زیرا این دستگاه دارای 3 صفحه گریل، اسنک ساز و وافل ساز است. پس به راحتی انواع غذاهای سریع را در آن آماده کنید. برند ادمیلسون در تولید صفحات این دستگاه از جنس تفلون نچسب استفاده کرده که غذای شما به هیچ وجه به دستگاه نچسبد. برای شناخت بیشتر این دستگاه، به سایت لوازم خانگی ادمیلسون مراجعه کنید.

منبع: +

 

دستگاه ساندویچ ساز چند کاره ادمیلسون
دستگاه ساندویچ ساز چند کاره ادمیلسون

این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟

5 / 5. 1

2 دیدگاه برای “طرز تهیه اسنک گوشت و قارچ با ساندویچ ساز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *