طرز تهیه خورش قورمه سبزی در پلوپز 🍵

4.6
(5)

اکثر افراد از پلوپز، همیشه برای پخت برنج استفاده می‌کردند. ولی قابلیت‌های زیادی در پلوپزهای دیجیتالی قرار گرفته که می‌توان برای پخت اکثر غذاها از آن استفاده کرد. یکی از لذیذترین غذاها، طرز تهیه خورش قورمه سبزی در پلوپز می‌باشد. فقط کافیست با کاربرد گزینه‌های پلوپز آشنا شوید تا انواع خورشت را به راحتی با این دستگاه تهیه کنید. برای پخت قورمه سبزی در پلوپز دیجیتالی تا انتهای متن با ما همراه باشید.

گزینه مناسب پلوپز برای پخت خورش قورمه سبزی

معمولا افرادی که به سراغ پلوپز چند کاره می‌روند، بیشتر از پخت برنج از آن انتظار دارند. در پلوپزهای دیجیتالی دکمه های محتلفی قرار گرفته که فقط کافیست درباره آن‌ها بدانید. برای تهیه خورش قورمه سبزی در پلوپز چند برنامه وجود دارد. مثلا برای سرخ کردن سبزی و گوشت از گزینه FRY باید استفاده کرد.

بعد از اینکه مواد به خوبی تفت خورد حالا گزینه STEW را انتخاب کنید و ادامه آشپزی را انجام دهید. حال اگر خورشت قورمه سبزی جاافتاده مد نظر شماست، گزینه SLOW COOK را برای پخت خورشت انتخاب کنید. اگر می‌خواهید تمام مراحل پخت خورشت را با یک گزینه انجام دهید گزینه MULTI COOK مناسب است. با انتخاب این گزینه از تفت پیاز تا سرو قورمه سبزی با پلوپز دیجیتالی را مرحله به مرحله می‌توانید انجام دهید. در ادامه به توضیح بیشتر مراحل طرز تهیه خورش قورمه سبزی می‌پردازیم.

طرز تهیه خورش قورمه سبزی

استفاده از پلوپز به طرز شگفت انگیزی آشپزی را برای شما آسان می‌کند. با خرید این دستگاه علاوه بر اینکه شما می‌توانید زمان خود را به درستی مدیریت کنید، رسپی‌های مختلف مانند پخت کیک یا تهیه استریپس خانگی را تجربه می‌کنید. شاید در ابتدا کار با پلوپز و تهیه انواع غذاها برای شما دشوار به نظر برسد، اما به مرور زمان با نحوه عملکرد آن آشنا شده و تبدیل به دستیار شما در آشپزخانه می‌شود. اکنون در این بخش به شما طرز تهیه قورمه سبزی با پلوپز را مرحله به مرحله آموزش داده‌ایم.

<yoastmark class=

مواد لازم برای قورمه سبزی

در پخت قورمه سبزی می‌توان از سبزی سرخ شده یا سبزی خشک استفاده کرد. در برخی مناطق عطر و بوی سبزی تازه، طعم فوق العاده‌ای به قورمه سبزی می‌بخشد. مواد لازم برای پخت قورمه سبزی در جدول زیر قرار دارد.

مواد لازم

مقدار مورد نیاز

گوشت خورشتی

300 گرم

لوبیا قرمز یا چیتی

6 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد بزرگ

سبزی خورشتی

500 گرم

لیمو عمانی

3 عدد

روغن مایع

به میزان لازم

نمک، فلفل، زردچوبه

به میزان لازم

آب نارنج، آبغوره

در صورت دلخواه

موادی که در جدول بالا قرار دارد مناسب 4 نفر می‌باشد. لذا در صورت افزایش نفرات، مواد لازم را به مقدار نسبی بیافزایید.

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی با پلوپز دیجیتالی

نکته مهم قبل از شروع به کار، خیساندن لوبیا قرمز در آب است. بهتر است 8 تا 12 ساعت لوبیا را در آب سرد خیس کنید تا نفخ آن خارج شود. بعلاوه زمان پخت خورش قورمه سبزی نیز کاهش میابد. در ادامه طرز تهیه خورشت قورمه سبزی با پلوپز را مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهیم.

  1. برای پخت قورمه سبزی لازم است که ابتدا پیاز را به حالت نگینی خرد کنید.
  2. سپس پیاز نگینی را درون دیگ پلوپز ریخته و بعد از اضافه کردن روغن گزینه FRY را انتخاب کنید.
  3. این گزینه امکان سرخ کردن پیاز و گوشت را به شما می‌دهد.
  4. بعد از اینکه پیاز کاملا سرخ شد، تکه‌های گوشت را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا بوی زهم گوشت گرفته شود.
  5. به مواد داخل پلوپز، فلفل و زردچوبه اضافه کنید.
  6. در این مرحله سبزی سرخ شده را به مواد اضافه کرده و مجددا تفت دهید.
  7. گرد لیمو یا لیمو امانی و لوبیا را به مواد اضافه کنید.
  8. برای طعم خوش خورشت قورمه سبزی در صورت دلهخواه می‌توانید رب انار اضافه کنید.
  9. بعد از اینکه مواد به خوبی سرخ شد مقداری آب جوش را به آن اضافه و گزینه STEW را انتخاب کنید.
  10. با انتخاب این گزینه دما و تایمر لازم برای پخت خورشت به صورت پیش فرض تنظیم می‌شود.
  11. بعد از گذشت تایم مورد نظر آبغوره و نمک یا سایر طعم دهنده‌ها را به آن اضافه کنید.
مطالعه بیشتر  طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی؛ همراه با نکات کلیدی!

توجه کنید که مقدار آب خورشت بیش از 4 لیوان نباشد زیرا در پلوپز دیجیتالی تبخیر آب کمتر اتفاق می‌افتد. برای داشتن یک خورشت لعاب دار و مجلسی حتما از مقاله ترفند آشپزی جدید، رازهای آشپزی خوشمزه استفاده کنید.

زمانی خورش قورمه سبزی مجلسی و جا افتاده خواهید داشت که محتویات آن به خوبی در کنار هم قرار گرفته باشند و گوشت و لوبیا از آب جدا نباشند.

پخت خورشت قورمه سبزی جاافتاده
پخت خورشت قورمه سبزی جاافتاده

اصیل ترین غذای ایرانی

در گذشته مردم عشایر، گوشت را به تکه‌های کوچک بدون استخوان تبدیل می‌کردند. سپس با مقداری نمک و چربی گوشت آن را می‌پختند. بعد از اینکه گوشت کاملا پخته شد آن را درون ظرف مخصوص نگهداری می‌کردند تا در مواقع ضروری از آن استفاده کنند. به این گوشت‌ها در اصطلاح گوشت قورمه شده می‌گفتند. بعدها عشایر شیراز مقداری سبزی مانند ترخون و اسفناج و گرد لیمو به گوشت قورمه اضافه کردند که نام آن را خورشت قورمه و سبزی گذاشتند.

سوالات متداول

  1. برای اینکه خورشت ما عطر و بوی بیشتری داشته باشد چه اقدامی باید انجام دهیم؟
    مقداری شنبلیله خشک را درون دیگ قورمه سبزی بریزید.
  2. چکار کنیم تا خورشت قورمه سبیز غلیظ شود؟
    بهتر است برای غلظت بیشتر خورشت آن را با دمای ملایم و در زمان بیشتری بپزید. همچنین از افزودن مقدار زساد آب به خورشت بپرهیزید.
  3. در صورتی که خورشت شور شد چکار کنیم؟
    برای برطرف کردن شوری خورشت چند تکه سیب زمینی را به مدت 15 دقیقه درون خورشت قرار دهید سپس آن را بردارید.

خورشت قورمه سبزی مجلسی

لوازم برقی هوشمند نقش مهم و اساسی در آشپزی امروزی دارد. طرز تهیه خورش قورمه سبزی در پلوپز دیجیتالی یا به طور کلی طرز پخت خورشت در پلوپز دیجیتالی دنیای جدیدی از هنر آشپزی را به روی شما باز می‌کند. بهترین گوشت برای پخت خورشت قورمه، گوشت گوسفندی پر چرب است. زیرا طعم لذیذ و چربی مناسبی دارد.

منبع: ghormeh sabzi

قیمت و خرید پلوپز ادمیلسون
قیمت و خرید پلوپز ادمیلسون

این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟

4.6 / 5. 5

1 دیدگاه برای “طرز تهیه خورش قورمه سبزی در پلوپز 🍵

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *