طرز پخت خورشت در پلوپز دیجیتالی 4 خورش پرطرفدار!

4.1
(44)

خورشت در فرهنگ غذایی ما ایرانی‌ها از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. طرز پخت خورشت در پلوپز دیجیتالی آسان‌ترین روش برای پختن خورشت است. داشتن یک لیست کامل از انواع خورشت‌های محبوب ایرانی مانند خورشت قورمه سبزی، خورشت قیمه، کرفس و… به شما کمک می‌کند تا به راحتی برای مهمانی یا وعده غذایی خود غذا آماده کنید. روش‌های متعددی برای پخت انواع خورشت با گوشت وجود دارد. امروزه با استفاده از پلوپز دیجیتالی و هوشمند در مدت زمان کمی می‌توان هر نوع خورشتی را آماده سرو کرد. ما در این راهنما دستور پختن خورشت در پلوپز را برای شما آماده کرده‌ایم. ادامه مطلب را با ما همراه باشید.

انواع خورشت در پلوپز دیجیتالی

غیر از خورشت‌های اصیل ایرانی که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم، خورشت‌های دیگری وجود دارد که مختص هر خطه از سرزمین ایران است. از پرطرفدارترین خورشت‌های ایرانی که به طور خاصی شناسه غذای ایران محسوب می‌شوند، خورشت قیمه و قورمه سبزی است. این دو خورشت از دیرباز در فرهنگ غذایی ایرانیان وجود داشته و دستور پخت متفاوتی برای آن‌ها در نظر گرفته‌اند.

استفاده از لوازم برقی هوشمند مانند پلوپز چند کاره ایرانی، سرعت پخت انواع خورشت با گوشت را افزایش می‌دهد. در ادامه 4 خورشت‌ پرطرفدار ایرانی و ترکیه‌ای را نام برده‌ایم.

  • خورشت قورمه سبزی
  • خورشت قیمه
  • خورشت فسنجان
  • خورشت داوود پاشا

در این مقاله تلاش کردیم تا طرز پخت انواع خورشت در پلوپز را به شما آموزش دهیم. تمام خورشت‌هایی که در بالا گفته شد را می‌توان بادستگاه پلوپز پخت. زمان پخت هر یک از آن‌ها متفاوت است و باید از گزینه STEW در پلوپز دیجیتالی خود، زمان مخصوص هر خورشت را تنظیم کنید.

طرز پخت خورشت در پلوپز دیجیتالی
طرز پخت خورشت در پلوپز دیجیتالی مانند خورشت قیمه

پخت خورشت قورمه سبزی در پلوپز

خورشت قورمه سبزی یکی از غذاهای محبوب ‌ایرانی‌ها محسوب می‌شود. به طور کلی اکثر خانم‌های ایرانی در پخت این غذا مهارت خاصی دارند. استفاده از سبزی تازه نقش مهمی در خوشمزه‌تر شدن خورشت قورمه سبزی ایفا می‌کند. اما در برخی از نقاط ایران این غذا را با سبزی خشک می‌پزند. آن‌ها عقیده دارند عطر و بوی سبزی خشک بیشتر از سبزی سرخ شده است. برای استفاده از هر یک از آن‌ها باید نکات مهمی را در نظر بگیرید.

خرید اقساطی لوازم خانگی

1- خورشت قورمه سبزی با سبزی خشک

طبخ قورمه سبزی بسیار مهم است، این غذا دارای اصالت دیرینه می‌باشد. دستورهای متفاوتی در سراسر ایران برای پخت این خورشت خوشمزه وجود دارد. در برخی از نقاط ایران مانند شهرهای شمالی، خورشت قورمه سبزی را بدون حبوبات و سبزی شنبلیله می‌پزند. در دیگر شهرها به جای لوبیا قرمز از لوبیا چیتی یا لوبیا چشم بلبلی استفاده می‌کنند. اما مهم‌ترین تفاوتی که در پخت قورمه سبزی دیده می‌شود، استفاده از سبزی خشک به جای سبزی سرخ کرده می‌باشد.

از آنجایی که سرخ کردن سبزی خورشتی، کاری پر زحمت و فرآیندی پیچیده دارد، راهکار مناسبی برای آن در نظر گرفته شده است. این روزها به بیرون از خانه رفتن و تهیه سبزی خورشتی آماده، برای افرادی که به بهداشت مواد غذایی اهمیت ویژه می‌دهند بسیار دشوار می‌باشد. پس سبزی خشک گزینه خوبی برای پخت قورمه سبزی است.  اما چه نوع سبزی خشکی را می‌توان در این غذا استفاده کرد؟ در ادامه مواد لازم برای پخت قورمه سبزی با سبزی خشک را بررسی می‌کنیم.

مواد لازم برای پخت قورمه سبزی با سبزی خشک

مواد لازم مقدار
سبزی خشک( گشنیز، تره، جعفری، شنبلیله) 700 گرم الی 1 کیلوگرم
گوشت خورشتی 500 گرم
لوبیا قرمز 1.5 پیمانه
پیاز 1 عدد متوسط
لیمو امانی 4 عدد
ادویه خورشتی به میزان لازم
روغن مایع به میزان دلخواه

موادی که در جدول بالا قرار دارد مناسب 4 نفر می‌باشد. در صورت لزوم به افزودن آن نسبت مناسب را رعایت کنید و از افزودن بیش از اندازه مواد بپرهیزید.

پخت قورمه سبزی در پلوپز
پخت قورمه سبزی در پلوپز دیجیتالی

2- دستور پخت قورمه سبزی با سبزی سرخ شده

درست است که فرآیند آماده کردن سبزی سرخ شده کاری زمان بر و پر زحمت است اما از طعم بی‌نظیر قورمه سبزی با سبزی سرخ شده نمی‌توان غافل شد. برای طعم و ظاهر بهتر این خورشت جانانه لازم است که سبزی را تا حد امکان بیشتر سرخ کنید. این کار باعث می‌شود که عطر خوش سبزی در فضا بپیچد و ظاهر خورشت رنگ تیره‌تری بگیرد.

مواد لازم برای پخت قورمه سبزی با سبزی سرخ شده

مواد لازم مقدار
سبزی خورشتی سرخ شده 700 گرم الی 1 کیلوگرم
گوشت خورشتی 500 گرم
لوبیا قرمز 1.5 پیمانه
پیاز 1 عدد متوسط
لیمو امانی 4 عدد
ادویه خورشتی به میزان لازم
روغن مایع به میزان دلخواه

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی با سبزی سرخ شده

تمامی مراحل پخت قورمه سبزی با پلوپز دیجیتالی توسط گزینه STEW انجام می‌شود. به این صورت که بعد از فشردن این گزینه تایم مورد نظر خورشت را تنظیم کرده سپس از ابتدا تا انتهای مراحل را با این گزینه انجام دهید.

  1. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و درون دیگ پلوپز بریزید. سپس کمی روغن ریخته و آن را سرخ کنید.
  2. بعد از اینکه پیاز سبک شد، تکه‌های گوشت را اضافه کنید و اجازه دهید تا رطوبت آن گرفته شود.
  3. سبزی سرخ شده یا سبزی خشک را به پیاز و گوشت اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه، مجدداً تفت دهید.
  4. ادویه های مخصوص را اضافه کنید.
  5. لیمو امانی را چند برش کوچک دهید و به مواد اضافه کنید
  6. سپس آب جوش ریخته و درب دستگاه را بگذارید و اجازه دهید تا جا افتاده شود.

از آن جایی که قورمه سبزی یکی از غذاهای اصیل ایرانی می‌باشد، طرز تهیه خورش قورمه سبزی در پلوپز بسیار آسان و لذت بخش است.

طرز تهیه خورش قیمه در پلوپز دیجیتالی

خورشت خوشمزه و مجلسی قیمه، همانند قورمه سبزی از اصالت بالایی برخوردار می‌باشد. در طول زمان رفته رفته از مدل اصلی خورشت قیمه دور شده و روش‌های متفاوتی برای پخت این خورشت خوشمزه ابداع شده است. از معروف‌ترین خورشت قیمه می‌توان به قیمه نثار اشاره کرد که مختص استان قزوین می‌باشد. برای پخت این خورشت به جای لپه از خلال بادام و دیگر مغزها استفاده شده که طعم و خوراک آن را بهتر کرده است. در ادامه انواع خورشت قیمه که طرفداران خاص خود را دارد لیست کرده‌ایم.

  • قیمه سیب زمینی
  • قیمه بادمجان
  • قیمه به
  • قیمه نثار
  • قیمه ریزه

در ادامه آموزش خورشت قیمه سیب زمینی با پلوپز هوشمند را قرار داده‌ایم که به بهترین شکل و در سریع‌ترین زمان می‌توانید آن را بپزید و نوش جان کنید. ادامه مطلب را با ما همراه باشید.

طرز تهیه خورش قیمه در پلوپز دیجیتالی
طرز تهیه خورش قیمه در پلوپز دیجیتالی

مواد لازم برای پخت خورشت قیمه

در این خورشت خوشمزه هر چیزی که برای طعم بهتر آن می‌توان اضافه کرد. برای مثال بعضی افراد ترجیح می‌دهند در خورشت خود از آلو بخارا استفاده کنند یا آن را با بادمجان سرخ شده سرو کنند. همچنین طرفداران قیمه سیب زمینی نسبت به دیگر مدل‌ها بیشتر است. پس در ادامه مواد این خورشت خوشمزه را باهم بررسی می‌کنیم.

مطالعه بیشتر  پاستا ایتالیایی؛ طرز تهیه 4 مدل پاستای معروف و خوشمزه
مواد لازم مقدار
گوشت خورشتی 500 گرم
لپه 250 گرم
پیاز 2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
لیمو امانی 4 عدد
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه  به میزان لازم
روغن به مقدار لازم
سیب زمینی درشت 3 عدد

طرز تهیه خورشت قیمه سیب زمینی

برای پخت این غذای خوشمزه 2 ساعت زمان لازم دارید. می‌توانید آن را به کمک یک دستگاه پلوپز هوشمند یا به وسیله قابلمه بپزید. اگر می‌خواهید از طرز پخت خورشت در پلوپز دیجیتالی استفاده می‌کنید، برنامه STEW را از پنل دیجیتالی انتخاب کرده سپس مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.

  1. پیاز را به حالت نگینی خرد کرده و کمی تفت دهید.
  2. تکه های گوشت را به پیاز اضافه کنید و اجازه دهید تا بوی زهم آن گرفته شود.
  3. ادویه و رب گوجه را به مخلوط گوشت اضافه کرده و کاملاً تفت دهید تا سرخ شود.
  4. لپه را درون دیگ پلوپز ریخته و اجازه دهید کمی تفت بخورد.
  5. در این مرحله لیمو امانی را اضافه کرده، آب جوش بریزید و درب دستگاه را ببندید.

برای آموزش کامل و مرحله به مرحله، مقاله طرز تهیه خورشت قیمه در پلوپز را مطالعه نمایید.

پخت خورشت فسنجان در پلوپز

مواد اولیه تشکیل دهنده خورشت فسنجان گردو، رب انار و گوشت چرخ کرده است. البته افراد به سلیقه خود به آن مواد دیگری مانند هویج یا گوشت مرغ اضافه می‌کنند. هر چه رب انار ترش‌تر باشد، خورشت فسنجان نیز ترش‌تر است. برای اینکه مزه ملس به خود بگیرد در برخی از دستورها به آن کمی شیره انگور یا شهد نبات و یا شکر اضافه می‌کنند. در ادامه مواد مورد نیاز برای پخت این خورشت اصیل ایرانی را بررسی می‌کنیم.

طرز تهیه خورش فسنجان در پلوپز دیجیتالی
طرز تهیه خورش فسنجان در پلوپز دیجیتالی

مواد لازم برای پخت خورشت فسنجان

مواد لازم مقدار
پیاز 2 عدد متوسط
مرغ 800 گرم
گردو پودر شده 500 گرم
رب انار 3 قاشق غذاخوری
روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
پیاز 2 قاشق سوپ خوری
شکر به میزان لازم

طرز تهیه خورشت فسنجان با پلوپز دیجیتالی

خورشت فسنجان یا همان فسنجون معروف، از غذاهای اصیل شهر گیلان محسوب می‌شود. برای تهیه خورشت فسنجان با پلوپز چند کاره، ادامه مطلب را با ما همراه باشید.

  1. در مرحله اول تکه‌های مرغ را بشوئید و به همراه یک عدد پیاز کوچک و مقداری ادویه به مدت نیم ساعت بپزید.
  2. پیازها را به حالت نگینی خرد و با گزینه deep fry کاملاً سرخ کنید.
  3. بعد از اینکه پیاز سرخ شد مرغ‌های نیم پز شده را به آن اضافه کنید.
  4. در این مرحله گردو را به همراه مقداری شکر درون ظرف خردکن ریخته و کاملاً پوره کنید.
  5. گردوی پوره شده را به مرغ اضافه کنید.
  6. به مدت 20 دقیقه این مواد را باهم تفت دهید.
  7. سپس آب را به میزان لازم به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه بجوشد.
  8. بعد از گذشت 30 دقیقه رب انار را به مواد مرغ و گردو اضافه کنید.
  9. برای طعم بهتر این غذا بهتر است مقداری زعفران دم کرده را نیز به خورشت اضافه کنید.

برای پخت خورشت فسنجون می‌توانید از گوشت گوسفند یا مرغ استفاده کنید. هرکدام از این روش‌ها، طعم متفاوت و خاص خودش را دارد. ما در طرز تهیه خورش فسنجون با مرغ با مرغ ریش شده آموزش داده‌ایم.

دستور پخت خورشت داوود پاشا ترکیه ای

خورشت داوود پاشا یکی از غذاهای اصیل ترکیه است و علاوه بر شباهت ظاهری از نظر طعم نیز به خورشت فسنجون شباهت زیادی دارد. این خورشت خوشمزه در ایران طرفداران خاص خود را دارد. اکثر افراد خورشت داوود پاشا را به عنوان غذای اصلی خود انتخاب می‌کنند. این خورشت همراه با پلو سرو می‌شود و گزینه خوبی برای مجالس‌های خاص و مهمانی‌های لاکچری است. جدول زیر مواد مورد نیاز برای پخت خورشت داوود پاشا است.

طرز تهیه خورشت داوود پاشا با پلوپز دیجیتالی
طرز تهیه خورشت داوود پاشا با پلوپز دیجیتالی

مواد لازم برای پخت خورشت داوود پاشا

مواد لازم مقدار مورد نیاز
گوشت چرخ کرده 600 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
رب انار 2 قاشق غذاخوری
پودر نعناع خشک 1 قاشق سوپ خوری
روغن مایع به اندازه کافی
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه خورشت داوود پاشا در پلوپز

انتخاب و پخت خورشت داوود پاشا می‌تواند شما را با مزه جدیدی از فرهنگ غذایی کشور ترکیه آشنا کند. در این بخش مراحل پخت خورشت داوود پاشا را آورده‌ایم.

  1. در مرحله اول گوشت چرخ کرده را به حالت قلقلی تبدبل کنید.
  2. مقداری روغن درون ماهیتابه بریزید و گوشت‌های قلقلی را سرخ کنید.
  3. در این مرحله پیازها را به صورت خلالی خرد کرده و با گزینه DEEP FRY پلوپز سرخ کنید.
  4. بعد از اینکه پیازها کاملاً سبک و طلایی شد به آن ادویه و نعناع خشک را اضافه کنید.
  5. سپس رب انار را اضافه کرده و مقداری تفت دهید.
  6. بعد از گذشت 10 دقیقه گوشت قلقلی را درون دیگ مواد بریزید و آبجوش را اضافه کنید.
  7. برای جا افتادن خورشت داوود پاشا لازم است که با گزینه BAKE پخته شود.
  8. بعد از 1 ساعت و 30 دقیقه خورشت ترکیه‌ای شما حاضر است. نوش جان

برای اطلاع از مراحل پخت این خورشت ترکیه‌ای خوشمزه، مقاله طرز تهیه خورش داوود پاشا را مطالعه کنید.

پختن گوشت در پلوپز چندکاره

به طور کلی تهیه غذا با پلوپز برای بسیاری از افراد دشوار است. ما در این راهنما سعی کردیم تا راحت‌ترین روش‌ها برای پخت انواع خورشت با پلوپز دیجیتالی را به شما آموزش دهیم. برای پخت خورشت با پلوپز، ابتدا باید روش‌های پخت گوشت را یاد بگیرید. در پلوپزهای دیجیتالی، چند گزینه برای پخت خورشت وجود دارد که هرکدام در دما و تایم مناسب اینکار را انجام می‌دهد. بیشترین گزینه که برای پخت گوشت در پلوپز کاربرد دارد گزینه BAKE است. برای اینکه خورشت شما جا افتاده‌تر و خوشمزه‌تر شود، می‌توانید در ابتدا گوشت را جداگانه بپزید، سپس با گزینه‌های دیگر غذای مورد نظر خود را تهیه کنید.

پخت خورشت در پلوپز چند کاره پارس خزر

پلوپزهای جدید علاوه بر پخت برنج قادر به تهیه انواع غذا با بهترین روش‌ها می‌باشد. در پلوپز چند کاره پارس خزر می‌توانید با گزینه آرام پز یا گزینه پخت خورشت که بر روی پنل دیجیتالی وجود دارد خورشت خوشمزه و جا افتاده را تهیه کنید. شاید برای پخت هر نوع خورشتی لازم باشد که دما و تایم مناسب را انتخاب کنید که برای اینکار باید از دکمه‌های پایین صفحه استفاده کنید. اگر پلوپز پارس خزر شما از نوع آنالوگ باشد می‌توانید با تنظیم دمای مناسب پخت خورشت را در پلوپز انجام دهید. مثلا رنگ قهوه‌ای دمای بالا و رنگ زرد دمای پایین در پلوپز پارس خزر آنالوگ می‌باشد.

انواع خورشت با پلوپز دیجیتالی

 امروزه استفاده از لوازم برقی هوشمند در زندگی افراد نقش پررنگ دارد. ما در این راهنما طرز پخت خورشت در پلوپز دیجیتالی را قرار داده‌ایم. امیدواریم با استفاده از آن بهترین خورشت را برای مجالس خود تهیه کنید. پیشنهاد ما به شما استفاده از پلوپز چند کاره ایرانی است. پختن خورشت در پلوپز به شما تایم کافی برای انجام سایر کارهای خانه را خواهد داد.

خرید پلوپز چند کاره ادمیلسون
خرید پلوپز چند کاره ادمیلسون

این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟

4.1 / 5. 44

3 دیدگاه برای “طرز پخت خورشت در پلوپز دیجیتالی 4 خورش پرطرفدار!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *